Милан продължава да няма загуба след рестарта на Серия А.

...
Милан продължава да няма загуба след рестарта на Серия А.
Коментари Харесай

Пиоли разкри кой мач е помогнал на Милан да тръгне нагоре

Милан продължава да няма загуба след рестарта на Серия " А ". Отборът на Стефано Пиоли впечатлява и с играта си, и с позитивните резултати, които го придвижиха на шестото място в класирането. Снощи " росонерите " разгромиха с 5:1 Болоня, а Пиоли раззкри по кое време отборът е усетил, че може да е равносилен на най-хубавите в Италия.

" Наслаждаваме се на играта си. Това си проличава и на тренировките, и по време на мачовете. Болоня не е елементарен противник и с цел да ги победим толкоз безапелационно, значи имаме вяра в това, което вършим. Още не сме постигнали задачата си и би трябвало да останем фокусирани върху идните мачове ", предизвести наставникът на Милан.

" По време на паузата работихме доста старателно, само че главната смяна е в манталитета. Сега сме същински тим, имаме убеденост и това ни оказва помощ. Преди не успявахме да победим отборите над нас в класирането, само че откакто надиграхме Ювентус и Лацио, дадохме сеигнал, че към този момент сме на друго равнище ", изясни Пиоли.

" Мисля, че реваншът от полуфиналите за Купата на Италия против Ювентус ни оказа помощ доста да създадем крачката напред. С човек по-малко играхме доста проведено и дисциплинирано. Всички осъзнахме, че в случай че бяхме 11 против 11, можехме да победим. Тогава разбрахме на какво сме способни като тим ", акцентира Стефано Пиоли. Серия А 34 кръг, събота 18 юли  Милан 5:1краен резулат  Болоня
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР