Милан игра силно, но за пореден път изпусна спечелен мач,

...
Милан игра силно, но за пореден път изпусна спечелен мач,
Коментари Харесай

Пиоли: Не получих желания подарък, но видях много положителни неща

Милан игра мощно, само че за следващ път изпусна извоюван мач, а Стефано Пиоли не можа да се зарадва на победа в дебюта си отпред на “росонерите”. Равенството 2:2 против Лече беше закрепено с гол в добавеното време на Марко Калдерони, само че все пак Пиоли регистрира и позитивните неща в представянето на отбора. Днес “червено-черните” вкараха и двете си попадения от игра. Толкова имаха под управлението на Марко Джампаоло в 7 мача.

“Работил съм с Бабакар и Калдерони, а през днешния ден точно те ни наказаха. Жалко, тъй като заслужавахме да спечелим, само че поради наши неточности не взехме трите точки. Играхме бързо, с въодушевление и импровизация, само че трябваше да затворим мача, а не да треперим до последните секунди. В такива обстановки постоянно рискуваш да допуснеш късен гол, както и стана”, съобщи Пиоли.

“Футболистите са наясно с качествата си и осъзнават за какъв клуб играят. Днес действахме с трима централни бранители, само че против Рома идната седмица може да е друго. Предстои ни доста работа, само че видях някои от концепциите си осъществени и това ме обнадеждава. Надявах се на победа като подарък за рождения ми ден, само че макар разочарованието от резултата, не мога да не съм удовлетворен от старанието на всички. Трябва просто да не позволяваме толкоз наивни грешки”, акцентира опитният експерт.

“Ударът на Калдерони беше впечатляващ, само че ние няколко пъти можехме да спрем офанзивата на Лече и въобще да не се стига до изстрел към вратата ни. По-добре в последните минути да бяхме чистили топката в тъч, в сравнение с да бъркаме при подаванията. Мисля, че Рафаел Леао и Кшищоф Пьонтек могат да играят дружно, само че когато в тима ни има задоволително баланс. Смених Леао поради мускулен проблем, а Лукас Пакета се поумори”, добави Пиоли. Серия А 8 кръг, неделя 20 октомври  Милан 2:2краен резулат  Лече
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР