Милан и Интер започнаха с победи сезона в Серия А.

...
Милан и Интер започнаха с победи сезона в Серия А.
Коментари Харесай

Милан започна по шампионски, Лукаку се завърна с гол за Интер

Милан и Интер започнаха с победи сезона в Серия А. " Росонерите " стартираха отбраната на купата си с 4:2 против Удинезе на " Сан Сиро ".

Защитникът на гостите Родриго Бекао се разписа още в 90-ата секунда на дуела. Но в 11-ата минута резултатът към този момент беше 1:1 след тъкмо изпълнена дузпа от Тео Ернандес. Съдията се нуждаеше от помощта ВАР, с цел да види нарушаване на Брандън Сопи против капитана на домакините Давиде Калабрия.

Четири по-късно Анте Ребич обърна хода на мача. В добавеното време на първото полувреме бранителят Адам Месина изравни за Удинезе, засичайки центриране на Роберто Перейра. Веднага след почивката а отбраната на посетители направи серия от съдбовни неточности, с цел да разреши на Брахим Диас да направи 3:2. В 68-ата минута още веднъж Ребич сподели мощта на удара си и вкара под гредата за 4:2.

Ромелу Лукаку пък се завърна с гол за триумфа на Интер с 2:1 против Лече като посетител. Нападателят имаше потребност от едвам две минути на терена, с цел да открие резултата. В началото на втората част домакините изравниха с попадение на Кесай.

Грандът от Милано трябваше да чака безусловно до последната минута, с цел да ликува. В воин се трансформира влезлият като запаса Дензъл Дъмфрис, който се възползва от неточност в защитата на Лече и вкара след центриране от корнер.

По същото време българският национал Валентин Антов остана като неизползвана запаса за Монца при домакинската загуба с 1:2 от Торино на старта . /БГНЕС
Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР