Милан и Беневенто завършиха при резултат 2:2 в мача помежду

...
Милан и Беневенто завършиха при резултат 2:2 в мача помежду
Коментари Харесай

Видео: Вратарят на Беневенто наказа Милан с глава в 94-тата минута


Милан и Беневенто приключиха при резултат 2:2 в мача между тях от 15-ия кръг на Серия А, който беше и формален дебют на новия треньор на " росонерите " Дженаро Гатузо.

Той бе назначен преди дни на мястото на освободения поради неубедителните резултати Винченцо Монтела. Милан беше на броени секунди от успеха, само че получи гол в петата минута на добавеното време.

Попадението донесе първа точка на Беневенто от началото на сезона, само че по-интересното беше, че негов създател стана вратарят на новаците - Алберто Бриньоли.

Стражът реши да поддържа съотборниците си в наказателното поле на Милан и след центриране отляво съумя да насочи превъзходен удар с глава, на който сътрудника му Джанлуиджи Донарума нямаше отговор - 2:2.

Преди това Джакомо Бонавентура (38) и Никола Калинич (57) бяха точни за Милан, а Георге Пушкаш (50) означи гол за Беневенто.

" Росонерите " са седми в класирането с 21 точки, до момента в който ситуацията на последния в подреждането Беневенто остава все по този начин плачевно, само че отборът към този момент може да се " похвали " с първа точка в Серия " А ".

Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР