Милан e на финалната права по привличането на атакуващия халф

...
Милан e на финалната права по привличането на атакуващия халф
Коментари Харесай

Милан почти договори халф и продължава да работи по привличането на друг полузащитник

Милан e на финалната права по привличането на атакуващия халф на Айнтрахт (Франкфурт)Даичи Камада, оповестяват италианските медии. Очаква се японският национал да дойде като свободен сътрудник, защото договорът му с “орлите ” изтича в края на юни.

Смята се, че съглашението сред двете страни е за договор за три сезона с годишна заплата от 3 млн. евро. Остава единствено окончателното “да ” от управлението на “росонерите ”, което не трябва да се забави доста поради интереса на Атлетико Мадрид, Наполи и Борусия (Дортмунд) към 26-годишния състезател, чийто приоритет обаче е точно трансфер в миланския гранд.

Междувременно, шефовете на Милан работят и върху друга трансферна цел в средата на терена, само че с по-дефанзивни функционалности. Става въпрос за полузащитника на ЧелсиРубен Лофтъс-Чийк. Там договарянията са на клубно равнище след утвърждението на самия състезател, като в “Дявола ” се пробват да намалят цената му под 20 млн. евро, тъй като договорът му завършва следващата година. Двата тима са в доста положителни взаимоотношения и през последните години подписаха няколко покупко-продажби, с които Тиемуе Бакайоко, Фикайо Томори и Оливие Жиру заиграха на “Джузепе Меаца ”.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Gettyimages
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР