Мила Кунис и Аштън Кътчър са женени още от 2015

...
Мила Кунис и Аштън Кътчър са женени още от 2015
Коментари Харесай

Как Аштън Кътчър се е обяснил в любов на Мила Кунис

Мила Кунис и Аштън Кътчър са женени още от 2015 година, само че чак неотдавна актрисата за първи път споделя в предаването на Кели Кларксън за метода, по който брачният партньор ѝ ѝ признава, че я обича.

Мила разкрива, че тъкмо както татко ѝ се е обяснил в обич на майка ѝ, по този начин и Аштън се е обяснил в обич и на нея. Актрисата прецизира, че с половинката си към този момент са били дружно три месеца, когато той се появил в два часа през нощта пред къщата ѝ пиян и ѝ е споделил, заваляйки думите: " Обичам те толкоз доста ".

Сега, няколко месеца откакто към този момент знаем тази история, идва ред да разберем още малко за нея и то от мъжката позиция. Аштън Кътчър също гостува в предаването на Кели Кларксън, където водещата му напомня за описа на брачната половинка му за първия път, в който ѝ е споделил " Обичам те ".

" Спомням си го. Спомням си го ясно, тъй като влязох в къщата ѝ и пеех тази ария на Кени Чесни: " Ти и текилата ме подлудявате ", споделя Аштън Кътчър, който не отхвърля, че тогава си е пиян точно текила. " И тогава ѝ споделих, че я обичам, и го имах поради, когато го споделих ", споделя още артистът.

Мила Кунис обаче не е напълно уверена, че пиянските думи на половинката ѝ са откровени и по тази причина му споделя да ѝ ги каже още веднъж на трезва глава на сутринта.

Но очевидно колкото и да си е пиян Аштън Кътчър тогава, не е било задоволително, с цел да заличи спомените му от снощната вечер и на сутринта в действителност разсънва Мила Кунис и ѝ споделя: " Хей, обичам те ".
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР