Мила Кунис и Аштън Кътчър са една от любимите ни

...
Мила Кунис и Аштън Кътчър са една от любимите ни
Коментари Харесай

8 години след сватбата - колко щастливи са Мила Кунис и Аштън Кътчър

Мила Кунис и Аштън Кътчър са една от обичаните ни звездни двойки. Не единствено тъй като са в действителност сладки дружно и непрестанно демонстрират поддръжката си един към различен, само че и тъй като любовната им история е като от филм.
 Аштън Кътчър, Мила Кунис и първото му пояснение в обич към нея
Как Аштън Кътчър се е обяснил в обич на Мила Кунис

Двамата описват една и съща история

Двамата се срещат за първи път на снимачната площадка на сериала " Шеметни години " още в края на 90-те и дълго време са другари. Отношенията им обаче прерастват в сантиментални през 2012 година, малко откакто  се разделя с Деми Мур. Малко по-малко от две години по-късно той и Мила Кунис към този момент са сгодени. През 2015 година на загадка гала подписват и брак.

Двойката има две деца - щерка Уайът (8 г.) и наследник Димитри (6 г.), напомнят ни от Entertainment Tonight. На 4 юли на Мила и Аштън им следва да отпразнуват осемгодишнина от сватбата си, като по този мотив артистът качи обаятелен пост в Instagram профила си.

На фотографията виждаме брачната половинка му, която e застанала на фона на тюркоазеносиньо море, зелени планини и дъга, разперила необятно ръце. " Аз съм най-големия късметлия ", написа в описанието към фрагмента.
 Аштън Кътчър, Мила Кунис, Рийз Уидърспун, Your Place or Mine и по какъв начин любовната история на актьорите е като от кино лентата
Аштън Кътчър и Мила Кунис - обич като от филм

Какво научихме около новия филм на артиста

Феновете на двойката не се въздържаха и споделиха в мненията закачливи GIF-чета с героите им Джаки Бъркхарт и Майкъл Келсо, които изиграха в " Шеметни години ". И съгласно нас те несъмнено са най-сладката двойка в сериала.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР