Мил жест към бъдеща абитуриентка прави Ваня Министерска.Жената е майка

...
Мил жест към бъдеща абитуриентка прави Ваня Министерска.Жената е майка
Коментари Харесай

Майката на убитата Дарина дарява абитуриентската ѝ рокля

Мил жест към бъдеща абитуриентка прави Ваня Министерска.

Жената е майка на грубо убитата Дарина. Тя бе убита от приятеля си Викторио Александров. Мъжът умъртви и личната си щерка Никол.

Ваня Министерска е решила да подари абитуриентската рокля на щерка си, дружно с обувките и чантата, които Дарина е носила. 

" Това е  абитуриентската рокля на щерка ми и е в комплект с обувки и чанта. Искам да оказа помощ на едно нежно и нежно творение, което не може да си разреши подобен разход, да сбъдне своя звезден ден и да бъде кралица на абитуриентският си бал. Роклята е XS размер, само че е с връзки на корсета, което съгласно мен разрешава и до М размер. Момиченцето би трябвало да е високо към 167 см, с цел да може роклята да покаже хубостта си. Обувките са 37 номер. ", написа Ваня Министерска в обществената мрежа Фейсбук.

 

" Надявам се в действителност да се свържат с мен хора в потребност, тъй като считам този път да ревизира къде ще отиде подаръка. Това допуска и персонално предаване за София и региона ", написа още почернената майка.
 Викторио Александров
Викторио Александров убива приятелката и щерка си в границите на 8 часа. Престъпленията се разиграха на 29 октомври 2018 година Мъжът първо убива с два патрона в главата Дарина, която му споделила, че желае да се разделят. Убийството бе осъществено в апартамент в столичния в кв. “Надежда ”. След като прострелва Дарина, сграбчва щерка си Никол и хуква да бяга с нея. Заплашва таксиджия, след което в сграда край столицата прострелва детето. Твърди, че е опитал да простреля и себе си, само че леко одрасква челото си. Викторио Александров бе наказан дефинитивно на 30 години затвор. 

Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР