Микробус с леко отворена врата и натрошен мобилен телефон до

...
Микробус с леко отворена врата и натрошен мобилен телефон до
Коментари Харесай

Бус и счупен телефон издали убийството на Фанка, шефът ѝ пръв се усетил

Микробус с леко отворена врата и натрошен мобилен телефон до него издали, че майката на две деца Фанка Атанасова е убита. Младата жена беше търсена 3 дни, а трупът й беше открит в неделя в зарязан гараж. Обвинението желае непрекъснат арест за брачна половинка на Фанка – Александър.
28-годишната Фанка и мъжът й имат две деца – момче, на 14, и момиче, на 8 година, които обаче живеели с баба си, описаха хора от пловдивското село Пъдарско. Въпреки че се разделили преди повече от година и половина, двамата нямали формален бракоразвод. Желанието да се разделят съгласно близки на жертвата било на Фанка.
„ Александър непрекъснато я тормозеше. Идваше, звънеше, пишеше, само че тя не искаше и да го чуе “, споделиха нейни приятелки. Младата жена работела в Индустриалната зона в с. Стряма. Всяка заран тя ходела на работа с персоналния й микробус. Изминавала еднакъв маршрут.
В петък Фанка не се явила на работа и шефът й почнал да я търси. Първоначално мобилният й телефон давал свободно, само че след дълго звънене батерията му паднала, описаха проверяващи. След като се чудил какво да прави, индивидът почнал да звъни на познати и близки на Фанка и да я търси там, защото предчувствал, че нещо неприятно е станало. Започнало масирано търсене на 28-годишната жена.
Първоначално по маршрута на Фанка бил открит буса й настрана на банкета. Едната му врата била леко отворена. Пред нея на земята бил открит мобилният й телефон, натрошен на сол, споделиха оперативни служащи пред „ Телеграф “. Малко по-нататък в близкия водоем била открита дамската чанта на майката на две деца. Трупът й пък бил в зарязан гараж. След това незабавно мъжът й Александър бил задържан. Според прокуратурата главният претекст за убийството на Фанка е ревнивост.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР