Михаил Касабов е подал документи за вписването си в Търговския

...
Михаил Касабов е подал документи за вписването си в Търговския
Коментари Харесай

Самосиндикална проява. Лечков се разграничи от Касабов

Михаил Касабов е подал документи за вписването си в Търговския указател като и.д. президент на БФС без да има благословията да го направи от Изпълнителния комитет на централата.

Така Йордан Лечков изясни пред Българска национална телевизия жалбата си в Софийски градски съд (СГС) против вписването на Касабов. Тя е една от четири - другите са на Емил Костадинов, Димитър Георгиев-Аргира и Румян Вълков. А самият акт на вписването бе оповестен през вчерашния ден, по този начин международникът Касабов, дълготраен чиновник на БФС, прочут и с това, че е член на " Байерн " (Мюнхен) и непосредствен другар на умрелия неотдавна Франц Бекенбауер, към този момент съставлява съюза, не Борислав Михайлов.

Случи се и нещо друго - по друг проблем, Софийски градски съд разпореди на ТР да впише поканата за изключителния конгрес на 15 март, уважавайки тъжба на Михайлов.

" Това е самосиндикална демонстрация,  без решение на Изпълкома. Колективният орган е Изпълкомът. Няма решение на Изпълкома Михаил Касабов да бъде вписван като президент ", съобщи Йордан Лечков пред Българска национална телевизия.

Изпълнителният комитет съвсем единомислещо гласоподава Касабов да стане и.д., откакто първият вицепрезидент - Емил Костадинов, отхвърли при оставката на Борислав Михайлов.

Костадинов, Лечков, Вълков и Георгиев са измежду най-приближените на Борислав Михайлов в ръководството на родния футбол.

На съвещанието на законния ИК на 6 декември - по думите на Петър Величков, отцепил се преди години и минал в лагера на Димитър Бербатов, пловдивският предприемач Димитър Георгиев декларирал, че ще се кандидатира за президент и ще " апелира до дупка ", с цел да може Михайлов да остане. Пред медиите Георгиев изясни, че се бил пошегувал.
Още по тематаПодкрепете ни
Уважаеми читатели, вие сте тук и през днешния ден, с цел да научите новините от България и света, и да прочетете настоящи разбори и мнения от „ Клуб Z “. Ние се обръщаме към вас с молба – имаме потребност от вашата поддръжка, с цел да продължим. Вече години вие, читателите ни в 97 страни на всички континенти по света, отваряте всеки ден страницата ни в интернет в търсене на същинска, самостоятелна и качествена публицистика. Вие можете да допринесете за нашия блян към истината, неприкривана от финансови зависимости. Можете да помогнете единственият гарант на наличие да сте вие – читателите.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР