Михаил Билалов написа ироничен пост във Фейсбук, посветен на затварянето

...
Михаил Билалов написа ироничен пост във Фейсбук, посветен на затварянето
Коментари Харесай

Ето как Михаил Билалов се промъкна през КПП

Михаил Билалов написа подигравателен пост във Facebook, отдаден на затварянето и отварянето на София и нуждата от декларация от шеф, с цел да се преминат КПП-тата. Мистър „ Стани богат “ показва фамозното си възприятие за комизъм и разсмя стотици другари и почитатели в мрежата. 

„ Днес в Бургас още веднъж се ангажирах на работа при себе си. Който работи в София и като шеф, би трябвало да обезпечи превоза до работното си място. Доста закъснявам, тъй като се очаквам към този момент от 1 час. Обадих си се, с цел да се предупредя, само че насреща доста се ядосаха. Май ще се уволняваме… Полицаите настояват, че съм минал отсам преди 2 минути със същата декларация. Как да им обясня, че като всеки шеф, влизам по-рано от чиновниците си в офиса. От Раднево и Курило потвърдиха, че към момента не сме ги контактували. Все още ", приключи смешната преживелица мистър " Стани богат ".

Под поста му имаше куп шеговити мнения.

" Разсмя ме, в действителност имаш ужасно възприятие за комизъм ", " Лошо, Билалов, неприятно... ", написаха развеселените другари на артиста.

" Ти си Джаро и си над закона ", заключи прочут на Билалов, прочел смешката.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР