Михаела Трифонова е майка на 2-годишно момиченце. За да се

...
Михаела Трифонова е майка на 2-годишно момиченце. За да се
Коментари Харесай

Младата майка Михаела Трифонова има спешна нужда от помощ

Михаела Трифонова е майка на 2-годишно момиченце. За да се радва на майчинството си и да гледа по какъв начин детето й пораства щастливо обаче, тя се нуждае от нашата помощ, написа Нова тв. 

" Да си в разцвета на силите си, да откриваш насладата на живота всеки ден, да си дал живот на малко момиченце, да мечтаеш, да искаш да продължиш с цялостни сили своя наставнически, персонален и професионален път…

Но да НЕ можеш…

Защото страдаш от множествена склероза. Това е прогресивно автоимунно заболяване, което затруднява и блокира най-елементарните придвижвания на тялото и води до инвалидизация ".

Преди 10 години, когато е едвам на 25, Михаела стартира да усеща по какъв начин физически се изтощава прекомерно бързо, залита и постоянно й се вие свят. Започва да търси повода и получава редица диагнози, измежду които и анорексия. Михаела минава през голям брой и най-различни лечения в търсене на облекчение на болките и редицата проблеми, които предизвиква това заболяване.

Оказва се, че 10 години Михаела живее с множествена склероза, без да знае за нея. 10 години, в които скрито и тайно, болестта нарушава целостта на централната и периферна нервни системи, стопира я всякога, когато пожелае да вдигне високо с ръце дребното си дете, да се затича след него. Пречи й да се движи свободно. Упражняването на специалността й става прекомерно мъчно, тъй като няма по какъв начин да си фотограф и ръцете ти да треперят всякога, когато искаш да направиш съвършения кадър.

Като всеки и Михаела би дала всичко, с цел да спре този развой, само че това „ всичко “ е обвързвано с прекалено много пари. За фамилията й тази сума е непостижима и има потребност от помощ, с цел да се подложи на лекуване в чужбина. 

Лекари в Русия й оферират лечението, като считат, че не просто могат да стопират заболяването, а и да подобрят положението й. Терапията се назовава HSCT (haematopoietic stem cell transplantation). Тя съставлява композиция от химиотерапия и трансплантация на лични стволови кафези, чиято роля е да построи отначало имунната й система.

Стойността на тази намеса е висока, само че дава вяра за един по-нормален живот, без болежка и непреодолими ограничавания.

Има получена оферта за лекуване в Москва/ Русия- “Pirogov’s National Medical Surgial Center ”като лекуването е несъмнено на стойност 47 000 Евро, споделят уредниците на акцията в поддръжка на Михаела. И приканват всеки, който може, да помогне:

Ако желаете, може да го извършите по банков път:

IBAN: BG33RZBB91551014909120

BIC: RZBBBGSF

Титуляр: Михаела Бориславова Трифонова
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР