Михаела Филева за последен път е видяла отблизо баща си,

...
Михаела Филева за последен път е видяла отблизо баща си,
Коментари Харесай

Защо Михаела Филева не иска да вижда баща си

Михаела Филева за финален път е видяла от близко татко си, когато е била на 2. Оказва се, че майката на певицата е била жертва на домашно принуждение и по тази причина се е стигнало до развода.  " Днес съзнавам, че имам най-правилните хора към себе си, които безпределно обичам. Това ме прави безпределно благополучен и свободен човек ", безапелационна е младата дама. 

" Никога не ми е липсвала бащината фигура. Благодарение на смелостта на майка ми, имам всичко. Тя е мощната жена, която сама се оправя. Жената, която избира кой да бъде до нея. В това време, когато е било табу да напуснеш мъжа си, да вземеш детето си и да търсиш пътя си безусловно сама, тя го е направила. Баба ми и дядо ми са й пазили гърба в оня миг. Единствената бащина фигура в живота ми е била тази на моя дядо. Той беше бащата, баба ми - майката, а мама беше по-голямата сестра, която постоянно я нямаше, тъй като работеше пъклен доста, с цел да можеше да обезпечава нещата, от които фамилията се нуждае ", изповяда се Михаела пред Мон Дьо по Нова телевизия.

Тя е на 14, когато майка й споделя тъжната история на своя брак. „ До този миг за него се говореше единствено хубаво или нищо. Тя ми вменяваше, че тази липса не е фундаментална - той беше някой, който е избрал пътя си надалеч от нас и това е. Преди да навърша 14, му се обадих за рождения му ден. Помолих мама да ми даде телефонния му номер. Той подвигна, пожелах му нещо по детски, а той попита кой се обажда. Казах му Михаела, а той попита коя Михаела. Тогава колкото и да бях дребна, разбрах, че за него съм " Коя Михаела? ". Тогава ми се загнезди такава буца на гърлото, че не съумях да кажа, че аз съм щерка му. Виждала съм го единствено още един път, когато пристигна да разпише интернационалния ми паспорт, защото трябваше да пътувам за фестивал. Не усетих това, което чаках - някаква неимоверна любов, която ще мине през мен. Всичките тия клишета, че кръвта вода не става, не са напълно вярни. Пропуснатото си е пропуснато и не постоянно може да се навакса ", споделя певицата, която не таи отрицателни усеща към татко си.

Той обаче прави опит да се свърже с нея преди няколко години. " Беше доста чудноват диалог по телефона. Сякаш опит да кажеш " Съжалявам! ", само че в действителност въобще не казваш това. Обвиняваш. Нямах потребността да го попитам за какво е постъпил по този начин. Знам, че в този момент той има ново семейство и откровено се надявам да е научил уроците си от първия опит и в този момент да се оправя добре в ролята на татко и да е всичко това, което не беше за мен ", прочувствено разяснява Михаела. Тя обаче е тъжна поради още нещо – преди два месеца нейният другар Стефан губи майка си от ковид.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР