Михаел Шумахер е преместен за спешно лечение в болница в

...
Михаел Шумахер е преместен за спешно лечение в болница в
Коментари Харесай

Михаел Шумахер влезе по спешност в болница

Михаел Шумахер е изместен за незабавно лекуване в болница в Париж. Според в. " Паризиен " седемкратният международен първенец във Формула 1 е в клиниката " Жорж Помпиду " във френската столица, написа 24chasa.bg. Германецът, който на 3 януари навърши 50, е в кома след рухване на ски в Мерибел през декември 2013 година Тогава той удари главата си в камък на пистата във френския курорт. След престой в лечебни заведения Михаел бе изместен в имението си в Швейцария. От фамилията отхвърлят каквато и да е информация за положението на легендата.

Шумахер е докаран в кардиологията с кола за спешна помощ с регистрационен номер от Женева. Настаняването е минало при засилени ограничения за сигурност и защита. За значимия пациент ще се грижи хирургът проф. Филип Менаше, експерт по случаи на сърдечна непълнота.

Според осведомени на Михаел ще бъдат направени вливания за стабилизиране на имунната система и той може да бъде изписан в сряда. Преди половин година първенецът е бил 2 пъти в същата болница. Бившият водач е превозен с хеликоптер.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР