Мигрантите продължават да си влизат всеки ден. Да, няма вълна,

...
Мигрантите продължават да си влизат всеки ден. Да, няма вълна,
Коментари Харесай

Мажд Алгафари: Всеки ден през границата преминават по 20 нелегални мигранти

Мигрантите не престават да си влизат всеки ден. Да, няма вълна, тъй като вълната беше 2013 година. Сега влизат по-малко хора, само че си влизат всеки ден по 20 мигранти. Този поток от мигранти не е спрял. Това на границата не е стена, а макет на стена.
Това сподели в предаването " Лице в лице " по bTV журналистът и преводач Мажд Алгафари. " Турските каналджии са добре осведомени и прекарват мигрантите. Една термокамера коства 1000-2000 $. Тези пари не са проблем за каналджиите. Те употребяват такива камери и знаят къде има пробиви по границата. Не желая да споделям по какъв начин става прекосяването на границата. Всички бежански лагери в България са празни.

Мигрантите са си тръгнали. Кои легално, кои не. Какво да вършат тук? Трябва да признаем пред Европа, че имаме проблем, не можем да се оправим с този поток и желаеме помощ. Аз не мога да схвана едно нещо - управляващите настояват, че няма проблем и имаме нулев мигрантски напън, само че в същото време желаеме поддръжка от Европейски Съюз. За какво ни е тази поддръжка, щом на границата няма проблеми? ", попита Алгафари.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР