Миглена Каканашева, по-известна като дизайнерката Мегз, е най-номинираната за изгонване

...
Миглена Каканашева, по-известна като дизайнерката Мегз, е най-номинираната за изгонване
Коментари Харесай

ВИП Брадър 2017: Мегз сама си сложи капана

Миглена Каканашева, по-известна като дизайнерката Мегз, е най-номинираната за изпъждане от къщата на " ВИП Брадър ". Девет от съквартирантите безапелационно показаха, че тя би трябвало да си тръгне от шоуто в идващия понеделник.

Мегз ще се бори за оставане в риалити формата с журналиста Антон Стефанов и кулинаря Шеф Петров.

Причината, заради която тя събра най-вече оферти за изпъждане, е, че прекали с острия си изказ по отношение на Мария. Толкова, че в изповедалнята даже Енджи Касабие не цитира думите на Мегз - от стеснение, тъй като били цинични.

Всъщност дизайнерката показа в ефир мнението, че парите на Мария не са единствено от пеене. Става въпрос за трите хиляди, които певицата подари благотворително, с цел да не танцува по свирката на Биг Брадър. Сумата и жестът на Мария се оказаха препъни камъкът в връзките на двете.

Породилото се напрежение сред Мегз и Мария ще ескалира за следващ път, а директните обвинявания на Мегз към Мария, за произхода на приходите ѝ, ще накарат певицата да се закани да вземе фрапантни ограничения.

Макар че резервира хладнокръвие по време на разпрата с Мегз, през нощта през сълзи Мария описа пред Цуни и Ваня Щерева трагичната си история, провокирана от раздялата с Християн Гущеров и реакцията на щерка й.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР