Мигащи светлини, опаковане на подаръци и празнична музика вече са

...
Мигащи светлини, опаковане на подаръци и празнична музика вече са
Коментари Харесай

Трите зодии, за които декември крие предизвикателства, и как да се справят

Мигащи светлини, пакетиране на дарове и празнична музика към този момент са част от живота на всички ни и ще бъде така до настъпването на 2023. До към края на актуалната година обаче спонтанната сила на Стрелеца, в чийто сезон се намираме, може да се окаже пречка за три зодии .

Докато Слънцето продължава придвижването си през този изменчив огнен знак до 21 декември, звездите ни предизвикват да изследваме новооткрити хоризонти посредством познание, мъдрост и шерване на истината. Макар че актуалният астро сезон ни предлага изобилие от завършения, променливата природа на Стрелеца може да направи множеството инициативи мимолетни, разказват от.

Сезонът на Стрелеца е обвързван с насладата, която носи всеки миг, без значение от бъдещите последици - това е и главната причина, заради която следните три знака може да не са в празничен дух . Вижте кои са те в галерията тук:
 Трите зодии, за които декември носи трудности  Трите зодии, за които декември носи трудности  Трите зодии, за които декември носи трудности  Трите зодии, за които декември носи трудности
 
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР