MicroStrategy разкри плана си да предложи на квалифицирани институционални купувачи

...
MicroStrategy разкри плана си да предложи на квалифицирани институционални купувачи
Коментари Харесай

MicroStrategy нямат спирка – искат да купят Биткойн за още $500 милиона

MicroStrategy разкри проекта си да предложи на квалифицирани институционални купувачи конвертируеми старши облигации на стойност $500 милиона с падеж през 2031 година, с алтернатива купувачите да придобият до $75 милиона в допълнение.

Това частно предложение е според от пазарните условия и други променливи, като няма сигурност във връзка с неговото привършване или условия.

Облигациите, представляващи необезпечени първостепенни отговорности, ще начисляват рента, платима на полугодие, и са с падеж 15 март 2031 година, в случай че не бъдат изкупени назад, погасени или конвертирани по-рано според изискванията им. От 22 март 2028 година MicroStrategy си резервира опцията да изкупи напълно или отчасти облигациите против парични средства.

Освен това притежателите на облигации ще имат право да изискат от MicroStrategy да изкупи назад техните облигации против пари в брой на 15 септември 2028 година

Конвертирането на облигациите в парични средства, елементарни акции клас А на MicroStrategy или композиция от тях остава по преценка на компанията, като до 15 септември 2030 година се ползват характерни условия за конвертиране, а по-късно конвертирането е безкрайно до директно преди датата на падежа. Лихвеният % и първичният коефициент на конвертиране ще бъдат избрани при ценообразуването на предлагането.

Нетните приходи от продажбата на облигациите са предопределени за спомагателни покупки на Биткойн и за общи корпоративни цели в сходство със тактиката на MicroStrategy за потребление на BTC като главен актив на касовия запас.

Нито облигациите, нито елементарните акции от клас А, издадени при конвертирането им, ще бъдат регистрирани според Закона за скъпите бумаги от 1933 година или законите за скъпите бумаги на който и да е щат и тяхното предложение или продажба в Съединени американски щати е неразрешено без регистрация или освобождение от условията за регистрация. Облигациите ще се оферират само посредством меморандум за частно предложение.

Съобщението за пресата съдържа планирани изказвания по отношение на размера на предлагането, периодите и предстоящото потребление на приходите, като всички те зависят от пазарните условия и други решаващи фактори, в детайли разказани в документите на MicroStrategy, подадени до Комисията по скъпи бумаги и фондови тържища.

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР