Microsoft въвежда гласовия режим на Bing в Edge за настолен

...
Microsoft въвежда гласовия режим на Bing в Edge за настолен
Коментари Харесай

Microsoft въвежда гласовия режим на Bing в Edge за настолен компютър

Microsoft вкарва гласовия режим на Bing в Edge за настолен компютър. С тази последна актуализация към този момент можете да задавате въпроси на чатбота на Bing, като употребявате гласа си — и той ще дава отговор със собствен личен глас.

Точно като функционалността в мобилната версия на Edge, можете да изберете бутона за микрофон в полето за чат на Bing и по-късно да зададете въпроса си на глас. Чатботът сега поддържа британски, японски, френски, немски и мандарин, само че скоро се чакат и други езици.
-->
Ходът на Microsoft да вкара гласов режим в Bing Chat на настолен компютър идва, когато компанията се стреми да приключи Cortana на Windows по-късно тази година. Докато Cortana разрешава на потребителите да употребяват гласови команди за конфигуриране на таймери, основаване на напомняния, отваряне на приложения и доста други, Microsoft в този момент насочва потребителите към Bing и неговия основан на AI Copilot, който вгражда в Windows 11 като по-способни заместители.

Когато Windows Copilot бъде пуснат, той ще е наличен непосредствено в лентата на дилемите, където можете да задавате общи въпроси, да обобщава наличието, което гледате, да поправя настройките на вашия компютър и доста други.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР