Microsoft представи нова версия на SwiftKey за Android, в която

...
Microsoft представи нова версия на SwiftKey за Android, в която
Коментари Харесай

Microsoft преименува Bing Chat на Copilot и активира GPT-4 Turbo в SwiftKey

Microsoft показа нова версия на SwiftKey за Android, в която Bing Chat е преименуван на Copilot и е задействана функционалността GPT-4 Turbo.

Microsoft е сложила бутона Copilot в лентата с принадлежности на SwiftKey. Когато употребявате асистента с изкуствен интелект, можете да кликнете върху бутона Tone, с цел да измененията характерностите на извежданите известия.

През септември 2023 година Microsoft пусна огромна актуализация за Android, която дава на смарт телефоните Bing Chat AI и Image Creator, основани на DALL-E 3. В клавиатурата SwiftKey се появи иконката „ Bing “, която дава опция на основания на DALL-E 3 инструмент Image Creator да основава и споделя изображения. Copilot DALL-E 3 Designer към този момент е интегриран в раздела за емотикони „ Emoji “. Там можете да създадете своя лична картинка и да я споделите посредством WhatsApp, Telegram и Instagram.

За да употребявате новата версия, би трябвало да изтеглите SwiftKey Keyboard от Play Store и да следвате инструкциите на екрана. Включително да измененията настройките на клавиатурата по дифолт. След това ще би трябвало да отворите някакво текстово поле в приложение. Например във WhatsApp, където можете да качвате или споделяте изображения. След това би трябвало да кликнете върху иконката Emoji в SwiftKey, да изберете Designer и да влезете в профила си в Microsoft. Накрая би трябвало да въведете изложение на изображението и да натиснете Enter.

Designer е ново допълнение към съществуващите функционалности с изкуствен интелект на SwifftKey. Клавиатурата за Android на Microsoft към този момент поддържа цялостна интеграция с Copilot с функционалности като Bing Search, Tone и Copilot. Налични са общо четири нюанса: „ Професионален “, „ Публикация в обществените мрежи “, „ Вежлив “ и „ Ежедневен “. В полето за основаване на изявления можете да образувате абзаци, да пишете имейли, изявления в блогове и други В раздела „ Чат “ клавиатурата отваря пълностоен Copilot, в който можете да зададете въпрос.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР