Microsoft обяви вчера, че са постигнали договорка с AltspaceVR за

...
Microsoft обяви вчера, че са постигнали договорка с AltspaceVR за
Коментари Харесай

Microsoft придоби AltspaceVR

Microsoft разгласи през вчерашния ден, че са постигнали сделка с AltspaceVR за придобиването на компанията. Макар и публични данни за цената на договорката да няма, допуска се, че става дума за сума към $16 млн.

Основаната през 2013 AltspaceVR е основател на технология, която сервира 2D уеб наличие в споделени виртуални пространства в опит да показа пълноценно холографско прекарване. Разработената от AltspaceVR разрешава съдействието, гледането на видео и играта напълно във виртуална среда. Компанията изпитва компликации напоследък, което и принуди AltspaceVR да приключи дейностите си през август. По този метод, Microsoft обаче избавя VR стартъпа.

„ Microsoft се радва да интегрира информационната технология на AltspaceVR в нашата екосистема от решения за смесена действителност. AltspaceVR взема персоналните връзки, комбинира ги с прекарвания от действителния живот и ги ускорява с имерсивни преживявания за задачите на споделени моменти “, споделиха от Редмънд в анонса си за придобиването на AltspaceVR.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР