Миа Торнтън плака, когато отчужденият й съпруг Гордън разкри, че

...
Миа Торнтън плака, когато отчужденият й съпруг Гордън разкри, че
Коментари Харесай

Истински съпруги от Потомак: Миа Торнтън плаче, когато отчужденият й съпруг Гордън разкрива, че е бил диагностициран като биполярно по време на последния епизод на събиране

Миа Торнтън плака, когато отчужденият й брачен партньор Гордън разкри, че е бил диагностициран като биполярно на финала в неделя на Събирането на същинските съпруги от Потомак в Bravo

„ Каквото и да е станало, аз й прощавам и тя ми е дала прошка “, сподели Гордън. „ Не мисля, че ме напусна, тъй като искаше да бъде някъде другаде. Тя ме напусна, тъй като не можеше да издържи повече.

Миа и Гордън започнаха да плачат. Гордън сподели, че се е записал в болница, когато е станало толкоз зле, само че че Миа го е проверявала съвсем всеки ден. Миа сподели, че постоянно ще бъде в живота на Гордън.

Ннека Ихим, на 36 години, показа, че в този момент пробва IVF след несполучливото си лекуване с IUI. Nneka също сподели, че е споделила на продукцията, преди да влезе в шоуто, че се е срещала преди с Уенди Осефо, само че Уенди сподели на продукцията, че не я познава.

„ Опитвахте ли се да се свържете с Уенд...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР