Мейзи Уилямс, позната още като Аря Старк, разкри мрачни подробности

...
Мейзи Уилямс, позната още като Аря Старк, разкри мрачни подробности
Коментари Харесай

Аря Старк от „Игра на тронове“: Мразех се всеки ден

Мейзи Уилямс, позната още като Аря Старк, разкри мрачни детайлности за живота си. Пораствайки пред очите на публиката, Уилямс показа, че постоянно е казвала, че „ всичко е наред “, само че в действителност се е чувствала нещастна.

Това било поради отрицателните мнения, които четяла за себе си в обществените мрежи.

„ Това доста ме наскърбяваше, тъй като в главата ми непрекъснато се запечатваше нечие непознато мнение... И идва ден, в който ти ставаш с чувството, че ще те засипе нова порция негативизъм, която ще те погълне “, споделя Уилямс.

Звездата от „ Игра на тронове “ споделя още, че се пробва да не се въздейства от отрицателните мнения, само че към момента има дни, в които си споделя всички неща, които ненавижда в себе си.

„ Мисля че всички тези проблеми са свързани с неща от предишното. В момента, в който започнеш да дълбаеш в тях, започваш да си задаваш по-дълбоки въпроси. Вместо да се чудиш за какво се мразиш, би трябвало да се замислиш – за какво си разрешаваш да се чувстваш по този метод “.

Мейзи споделя, че всеки малко или доста се усеща печален в дадени моменти, само че колкото повече приказваме за тях, толкоз повече си оказваме помощ. /dariknews.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР