Методите, с които бензиностанциите удрят в кантара клиентите, са сюжет

...
Методите, с които бензиностанциите удрят в кантара клиентите, са сюжет
Коментари Харесай

Удрят ли в кантара бензиностанциите? Множество шофьори казват, че са опарени СНИМКИ и ВИДЕО

Методите, с които бензиностанциите " удрят в кантара " клиентите, са сюжет на безчет шофьорски клюки. Дали количеството гориво, налято в резервоара, подхожда на заплатеното, може да се откри единствено с високоточна инсталация. Едва ли обаче има водач, който да не се е усъмнявал в честността на търговците на горива, а с чувството, че го вършат на маймуна, идва и естественият блян за отплата.

Опарена потребителка, която споделя, че количеството газ, което заредила на една от пловдивските бензиностанции, не отговаряло на потенциала на газовата бутилка на преовзното ѝ средство. Жената споделя още, че заредила 36 литра газ в бутилка, която е с оптимален потенциал 29 литра.







Множество гневни мнения на консуматори заваляват под обявата на дамата, твърдяща, че са я блъснали в количеството, което е сипала на въпросната бензиностанция. Ето и някои от тях:







Друг консуматор на обществената мрежа, пък споделя видео, в което твърди, че револверът на колонката му е отчел съвсем 0,80 без той да е натискал спусъка и без да е родословие някакво количество гориво. Случката във видеото се разиграва на софийска бензиностанция, която още веднъж е със същото име като тази, от която дамата се оплаква.



Също по този начин и голям брой хора споделят, че са станали жертви на сходни случаи:

" Преди две години на ЕКО ми се случи нещо сходно... Зареждам си колата догоре с газ, бутилката ми е 40 л и в нея знам, че имам най-малко 10 л... пичът на бензиностанцията ми зарежда 55 л и при въпрос по какъв начин става това, той най безочливо ми споделя да си оправя газовата бутилка... Нямах време да се разправям, тъй като ме чакаше дълго пътешестване. Всички са едини и същи - МЪРШИ! " - споделя Павел П. Петев

" Аз имах напълно същото прекарване в Газпром Пловдив - Пещерско шосе преди време. При 40 л бутилка и налична газ вътре, заредиха 48 л и споделих на момчето да стопира - т.е. щеше да събере и още. Като питах за какво, се оказа, че в случай че имам искания за събираемото в бутилката количество, би трябвало да им дава всички документи на газовата бутилка - в оригинал, където да е разказана нейната съдържимост, обслужване и преминати прегледи. Освен това трябвало да си платя зареденото, а след това в случай че било установено нарушаване и е презаредено, ще ми върнат разликата. А кой ревизира и кой преглежда тези възражения - и двете ги правили от Газпром. Демек в никакъв случай няма да е в интерес на клиента " - споделя Иглика Цветкова като отговор на Павел П. Петев.

Снимки: Фейсбук - Елена Вълчева
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР