Метеорологичната служба е издала предупреждения за сняг за огромни 13

...
Метеорологичната служба е издала предупреждения за сняг за огромни 13
Коментари Харесай

Времето в Обединеното кралство: Предупреждение за сняг, издадено от Метеорологичната служба за 13 региона – вашият засегнат ли е?

Метеорологичната работа е издала предизвестия за сняг за големи 13 района в цялата страна, от Шотландия до Мидландс, вашият регион продължава ли да бъдат наранени?

Кехлибарени метеорологични предизвестия за сняг са издадени за елементи от Северна Англия и Северен Уелс, до момента в който композиция от жълти предизвестия за дъжд и сняг ще бъдат в действие в четирите народи. Прогнозата е до 25 см сняг по високите места в региона на Пик и южните Пенини, като предизвестието е в действие от обяд до 18 часа в четвъртък. Отделно предизвестие за сняг и лед ще има сред 8 сутринта и 15 часа в Северен Уелс и Шропшър, като се чакат 10-15 см необятно и в двете предупредителни зони.

В мощ са обособени жълти предизвестия от 6 часа сутринта в четвъртък до 6 часа сутринта в петък за евентуално унищожителен сняг в северен Уелс, северна Англия и Мидландс, с предизвестие за сняг и лед от 18:00 часа в четвъртък до 15:00 часа в петък, обхващащо южна и централна Шотландия и в Северна Ирландия от 1...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР