Метамфетамин е бил открит в мотористкия шлем на 32-годишния Димитър

...
Метамфетамин е бил открит в мотористкия шлем на 32-годишния Димитър
Коментари Харесай

Хванаха сина на Найден Милков пак с наркотици

Метамфетамин е бил открит в мотористкия шлем на 32-годишния Димитър Милков, заяви " Труд ". За следващ път наследникът на артиста, някогашен общински консултант и началник на Първа частна милиция Найден Милков е задържан. Това се е случило след зрелищна гонка с полицията, оповестиха криминалисти.

Инцидентът е станал преди няколко дни в региона на ж.к. " Меден рудник ", където Димитър Милков живее. Служители от Четвърто Районно ръководство - Бургас забелязали, че от икономически двор на ул. «Кооператор» в посока ул. " Въстаническа " се движи моторист. Те подали сигнал, с цел да го спрат и извършат рутинна инспекция. Вместо да се подчини, той внезапно нараснал скоростта си и профучал край униформените. Полицаите го подгонили и след десетина минути мотористът изгубил ръководство и бил хванат.

Полицаите незабавно го разпознали и съобщили в дежурната част, че това е престъпно проявеният и осъждан бургазлия, който на всичко от горната страна бил с отнето удостоверение за правоуправление. Той отказал изрично да бъде тестван за алкохол и дрога.

Заради пострадвания от пътния случай Милков незабавно е настанен за лекуване в МБАЛ " Бургасмед " без заплаха за живота.

При осъществения персонален обиск на бургазлията в защитния му шлем е открита торбичка с бяло кристалообразно вещество / метамфетамин/. Освен това задната регистрационна табела на мотора била подправена.

Той постоянно е залавян с опиати и е осъждан.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР