Meta, която притежава социалните мрежи Instagram, Facebook и Threads, преразгледа

...
Meta, която притежава социалните мрежи Instagram, Facebook и Threads, преразгледа
Коментари Харесай

Instagram, Facebook и Threads ще проверяват по-внимателно генерираното от AI съдържание

Meta, която има обществените мрежи Instagram, Фейсбук и Threads, преразгледа метода си към издание на наличие, основано от изкуствен интелект. Това се споделя в прессъобщението на компанията. 

В момента до наличието, основано от AI, ще се появява специфичния надпис „ Made with AI “. Потребителите ще могат сами да оповестяват за видеоклиповете, основани от AI, или компанията ще открива сходно наличие сама. 

Meta счита, че AI се развива доста бързо и стандартите от 2020 година, когато изкуственият разсъдък беше рядко събитие, към този момент са прекомерно тесни. Те обгръщат единствено видеоклиповете, основани или изменени от AI, с цел да наподобява, че човек споделя нещо, което не е споделил. Сега знакът ще се появява и на всички фотоси, аудио, графики и видео наличие, модифицирано от AI.

Според надзорния съвет на Meta, обезпечаването на бистрота като спомагателния подтекст сега е най-хубавият метод за битка с медийната операция и избягването на риска от ненужни ограничавания върху свободата на словото. Нововъведението се възнамерява от компанията да бъде внедрено още през май тази година.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР