Месут Йозил може и да е световен шампион с екипа

...
Месут Йозил може и да е световен шампион с екипа
Коментари Харесай

Месут Йозил получи най-тежкото наказание от Фенербахче

Месут Йозил може и да е международен първенец с екипа на Германия, може и да държи купища върхове за асистенции в цветовете на Реал Мадрид и Арсенал, само че характерът му е това, което го трансформира в един от знаците на недисциплинираните футболисти по света. Доказателство за това е следващото му изключване от тим, като този път от Фенербахче взеха решение, че няма повече да разчитат на него през този сезон. Това най-малко настояват турски издания, представени от Sportal.

Твърди се, че плеймейкърът е влезнал в открит спор със старши-треньора Исмаил Картал, откакто си разреши да го смени на полувремето в мача против Коняспор. С това си деяние халфът се е трансформирал в личност нон грата в турския гранд и по всяка възможност няма повече да играе за клуба.

С сходна глоба е и националът на Турция Йозан Туфан, който пък закъсня за анализ преди въпросната среща, само че вероятността той да получи втори късмет е по-голяма от тази на Месут Йозил.

Припомняме, че през предходната година един от най-скъпоплатените футболисти в историята разгневи мениджъра на Арсенал Микел Артета дотам, че той даже не го картотекира за началото на акцията, а през зимата договорът му бе преустановен.

Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР