Местни избори 2019 Кандидатите за кмет на Стара Загора за

...
Местни избори 2019 Кандидатите за кмет на Стара Загора за
Коментари Харесай

Кандидатите за кмет на Стара Загора за възможностите на града

Местни избори 2019 Кандидатите за кмет на Стара Загора за опциите на града Гергана Микова от НФСБ, Иван Върляков от Българска социалистическа партия и Живко Мартинов разясниха по какъв начин градът може да се промени  Виолета Русенова 15 октомври 2019, 12:22  Кандидатите за кмет на Стара Загора за опциите на града
Кандидатите за кмет на Стара Загора за опциите на града
 „ Алфа Рисърч ”: Кой води в борбата за София
„ Алфа Рисърч ”: Кой води в борбата за София
 Кандидатите за кмет на Велико Търново: За акцията, туризма и културата
Кандидатите за кмет на Велико Търново: За акцията, туризма и културата
 Местни избори 2019: ЦИК коментира най-често задаваните въпроси
Местни избори 2019: ЦИК коментира най-често задаваните въпроси
 Старт на предизборната акция, гласоподаваха смяна за дребните обитаеми места
Старт на предизборната акция, гласоподаваха смяна за дребните обитаеми места
 Сидеров: Съдиите не са недосегаеми. Без гей паради и паяк, в случай че стана кмет
Сидеров: Съдиите не са недосегаеми. Без гей паради и паяк, в случай че стана кмет
 Ценко Чоков се кандидатира за кмет на Бяла Слатина
Ценко Чоков се кандидатира за кмет на Бяла Слатина
 Кандидатът на „ Воля ” за кмет на София: Президентът да ме поддържа
Кандидатът на „ Воля ” за кмет на София: Президентът да ме поддържа

дин от главните проблеми в община Стара Загора е инфраструктурата отвън рамките на града. Това съобщи претендентът за кмет Гергана Микова от НФСБ пред "Здравей, България " по NOVA.

Кандидат-кметовете на НФСБ, Българска социалистическа партия и сегашният кмет на града участваха в спор.

„ За да съм почтена към всички тези хора, към които се стремим и към чиито глас призоваваме, би трябвало да кажа, че Стара Загора се развива добре на фона на ситуацията в цялата страна ", разяснява тя.

Микова обаче изясни, че би трябвало да се трансформират доста неща. Едно от тях е да има по-къса писта за обслужване на бизнеса.

"Тренд ": Българите желаят почтен, млад и некорумпиран кмет

Тодоров от ГЕРБ: За предварителни избори не може да се приказва

Според претендента за градоначалник на Стара Загора от "БСП за България " проф. Иван Върляков на индустриалната зона на града би трябвало да има високотехнологично произвеждане и висок естествен артикул. "Аз съм питал много предприемачи при какви условия желаят да влагат в България. Първото изискване е предвидимост, сигурност и работна ръка. Няма я работната ръка ", разяснява проф. Върляков.

„ В момента влагаме в едно учебно заведение за млади гении в региона на математиката, информатиката и осведомителните технологии. Това учебно заведение ще приготвя експерти със приблизително обучение. Ще беседваме и с Тракийския университет ", съобщи Живко Тодоров, претендент за нов мандат от ГЕРБ.

Според проф. Иван Върляков в Стара Загора има битова престъпност и ще има такава. до момента в който няма задоволително приходи и стандарт, който да ги кара да са публично виновни.

А Живко Тодоров е безапелационен, че общината би трябвало да направи всичко допустимо да резервира бранш енергетика и Топлоелектрическа централа "Марица Изток " допустимо най-дълго. "От друга страна ние би трябвало да изградим нужната инфраструктура и индустриални зони, където може да се влага ", сподели още той и добави, че има концепция на пистата на бившето летище да бъде построен експоцентър. Идеята на Гергана Микова пък е да се притегля по-малки работодатели.

"Най-големият проблем е, че градът се задъхва. Трябват буферни паркинги ", съобщи проф. Върляков. Според него в кварталите зелените пространства изчезват.

Според тримата в града има и проблем със опазването на здравето. „ Здравеопазването страда от общия проблем. Има държавна болница с огромен дълг, който тя съумява да обслужва”, съобщи Живко Тодоров.

„ Болницата би трябвало да се резервира, защото обслужва освен общината, а целия регион”, сподели Гергана Михова

А проф. Върляков е безапелационен, че до момента в който лечебните заведения са търговски сдружения не може да има положително опазване на здравето.

Instagram
 Абонирайте се и прочетете първи " Непубликувано " и преглед на деня за 2 мин. АБОНИРАЙ съдебна експертиза Редактор: Виолета Русенова Източник: .comments-item{clear:left;}.article-comment-types div{z-index:100;}.answer { margin-left:33px; } Фонетична БДС Изключена
* Моля, коментирайте съответната публикация и използвайте кирилица! Не се толерират отзиви с обидно или нецензурно наличие, на верска или етническа основа, както и написани единствено с основни букви!
0 коментара  1 Какви са правата ми при изтегляне на потребителски заем  1 Мобилно приложение оказва помощ на търсещи работа и работодатели  1 3 от най-големите финансови страхове на българите  1 Слагат такса „ водомер “ в сметките за вода --> Пaрите ни  Какви са правата ми при изтегляне на потребителски заем Какви са правата ми при изтегляне на потребителски заем  Мобилно приложение оказва помощ на търсещи работа и работодатели Мобилно приложение оказва помощ на търсещи работа и работодатели  3 от най-големите финансови страхове на българите 3 от най-големите финансови страхове на българите  Слагат такса „ водомер “ в сметките за вода Слагат такса „ водомер “ в сметките за вода Не пропускай  Нашествие от вълци, хората се опасяват за живота си Нашествие от вълци, хората се опасяват за живота си  <br> <strong> Никол Шерцингер </strong> сподели първокласната си къща (ВИДЕО) <br>
Никол Шерцингер сподели първокласната си къща (ВИДЕО)
 <br> <strong> 10-те най-твърдоглави </strong> породи кучета <br>
10-те най-твърдоглави породи кучета
 <br> <strong> Кралица Елизабет II: </strong> Брекзит на 31 октомври е приоритет <br>
Кралица Елизабет II: Брекзит на 31 октомври е приоритет
Последни  Кандидатите за кмет на Стара Загора за опциите на града Кандидатите за кмет на Стара Загора за опциите на...  <p><strong>Провери:</strong> Кой откъс от филм дава отговор на зодията ти</p> Провери: Кой откъс от филм дава отговор на зодията ти  Интернет по електрическата мрежа? Скоро може да е реалност Интернет по електрическата мрежа? Скоро може да е реалност  Волейболната Суперлига на България стартира - къде да я гледаме Волейболната Суперлига на България стартира - къде да я...  Къде ще е най-топло, до по кое време ще е лято през октомври Къде ще е най-топло, до по кое време ще е лято през октомври  <p><strong>Кейт</strong> очарова <strong>Пакистан</strong> с невероятни тоалети&nbsp;(СНИМКИ)</p> Кейт очарова Пакистан с невероятни тоалети (СНИМКИ)  Катя, Ани, Мария Коварна, мъчителна, невидима: ендометриозата, за която...  <p><strong>Зловещата екзекуция на Мата Хари</strong> &ndash; синьо палто и предсмъртна целувка</p> Зловещата екзекуция на Мата Хари – синьо палто и...  <p>Лятото там не е смешка, <strong>хора умират</strong></p> Лятото там не е смешка, хора умират  <p><strong>Алек и Хилария Болдуин</strong> оповестиха пола на предстоящото бебе</p> Алек и Хилария Болдуин оповестиха пола на предстоящото бебе  Едно от племената изчезна от картата на „ Игри на волята “ Едно от племената изчезна от картата на „ Игри на волята “  <p>Срам&nbsp;в София: Идиоти. Борисов желае оставката на Михайлов: Позор</p> Срам в София: Идиоти. Борисов желае оставката на...  Свещеник, познавал убитите българи: Държаха вратата отключена Свещеник, познавал убитите българи: Държаха вратата...  Тръмп заплаши да унищожи турската стопанска система Тръмп заплаши да унищожи турската стопанска система  <p>Европейците с визи за Англия от 2021 г.</p> Европейците с визи за Англия от 2021 година  <p>Фолксваген обезверен за цех в Турция&nbsp;</p> Фолксваген обезверен за цех в Турция  комета Кометата " Борисов " изненада с това, че няма изненада  <p>Местата с <strong>най-дългите имена в света. </strong>Можете ли да ги прочетете?&nbsp;</p> Местата с най-дългите имена в света. Можете ли да ги...  <p><strong>Как се промени</strong> актрисата, която изигра <strong>Лин Танер в &quot;Алф&quot;</strong></p> Как се промени актрисата, която изигра Лин Танер в...  <p>На родния пазар стъпва нова автомобилна марка</p> На родния пазар стъпва нова автомобилна марка Всичко от през днешния ден Виц на деня Американски индианец за пръв път попада в Ню Йорк. Докато пазари, притежателят на магазина го пита: - Е, по какъв начин е? Харесва ли Ви нашият град?… Прочети целия Обратно в уеб страницата
За да пишете, оценявате или докладвате мнения, апелирам логнете се в профила си.
Вход Регистрация Потребителско име* Парола* Запомни ме забравена ключова дума Потребителско име* Полето Потребителско име не би трябвало да е празно. E-mail* Полето E-mail не би трябвало да е празно. Парола* Полето Парола не би трябвало да е празно. Парола (отново)* Полето Повторете паролата не би трябвало да е празно. Име Полето Име не би трябвало да е празно. Дата на раждане Полето Дата на раждане не би трябвало да е празно. Декларирам, че съм се срещнал с Общите условия за прилагане на услугите на Нетинфо. Истории, които споделяте  В гонене напразно - Ели Димитрова  Мафалда - внучката на Симеон Сакскобургготски, за която не знаете доста  Българска художничка рисува смешната страна на майчинството  Ричард Гиър и Силвестър Сталоун стигнали до пердах за принцеса Даяна  Тази билка няма равна: вижте свойствата ѝ  Путин за Грета Тунберг: Може да ви отчайвам, само че … Водещи вести  <p>Срам&nbsp;в София: Идиоти. Борисов желае оставката на Михайлов: Позор</p> Срамът в София - съществена тематика във Англия. Борисов желае оставката на Михайлов  Смъртоносната зараза от Съединени американски щати, достигнала Европа Смъртоносната зараза от Съединени американски щати, достигнала Европа  <p>Фолксваген обезверен за цех в Турция&nbsp;</p> Фолксваген отсрочва решението за създаване на цех в Турция  <p>На родния пазар стъпва нова автомобилна марка</p> На родния пазар стъпва нова автомобилна марка  Тръмп заплаши да унищожи турската стопанска система Тръмп заплаши да унищожи турската стопанска система  Катя, Ани, Мария Коварна, мъчителна, невидима: ендометриозата, за която би трябвало да знаем  <p><strong>Зловещата екзекуция на Мата Хари</strong> &ndash; синьо палто и предсмъртна целувка</p> Зловещата екзекуция на Мата Хари – синьо палто и предсмъртна целувка  <p><strong>Кейт</strong> очарова <strong>Пакистан</strong> с невероятни тоалети&nbsp;(СНИМКИ)</p> Кейт очарова Пакистан с невероятни тоалети (СНИМКИ)  <p><strong>Провери:</strong> Кой откъс от филм дава отговор на зодията ти</p>
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР