Местната централна на ГЕРБ ще решава утре кои кандидати за

...
Местната централна на ГЕРБ ще решава утре кои кандидати за
Коментари Харесай

ГЕРБ отсява кандидатите за районни кметове

Местната централна на ГЕРБ ще взема решение на следващия ден кои претенденти за районни кметове да бъдат препоръчани на Изпълнителната комисия. На партийните събрания по регионите бяха посочени към 40 имена. В разискването ще вземат участие регионалният шеф Здравко Димитров, който към този момент е избран персонално от премиера Бойко Борисов за претендент за кмет на Пловдив, и кметът Иван Тотев, който е градски водач на партията.

" Окончателното решение ще бъде взето от Изпълнителната комисия, само че допускам, че настоящите сполучливи кметове ще бъдат препоръчани за нов мандат. В някои региони обаче ще имаме нови кандидатури ", сподели Тотев.

За сполучлив кмет на региона той уточни кмета на " Тракия " Костадин Димитров. Георги Стаменов на " Централен " също е с действителен късмет да бъде номиниран за кмет на региона.

Нови претенденти сигурно ще има за " Северен ", чийто кмет е в ареста, и в " Южен ", където ГЕРБ беше изгубил изборите през 2015 година Сред номинираните в ГЕРБ за " Северен " са шефът на " Градини и паркове " Стоян Алексиев и зам.-кметицата на региона Лариса Кътова, за " Южен " - Георги Юруков и шефът на фондация " Пловдив 2019 " Кирил Велчев, който беше претендент за същия регион през 2015 година
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР