Местната администрация ще изгради подпорна стена, която да укрепи площад

...
Местната администрация ще изгради подпорна стена, която да укрепи площад
Коментари Харесай

Укрепват свлачището на разкопките пред Пощата

Местната администрация ще построи подпорна стена, която да укрепи площад " Централен " към разкопките, тъй че да не се стига до проваляне. Или до ново свлачище, каквото имаше през 2014 година. Това влиза в плана за възобновяване на площадното пространство, който е в НИНКН за координиране. Това разгласи кметът Иван Тотев, прдаде кореспондент на Plovdiv24.bg .

В рамките на дейностите за рехабилитация на подлеза под Пощата влизат и подготвителни действия по работата по възобновяване визията на площад " Централен ". Но въпреки всичко по кое време и по какъв начин ще се работи зависи от рекомендациите на НИНКН.

" Не можем да поръчаме материали, тъй като не знаем ще имаме ли утвърждение. Иначе все още се прави подготовка - отстранява се покритието на площада, с цел да може при утвърждение да стартираме да работим ", разясни още кметът и добави, че до края на тази година очаква частта, която е обвързвана с замяна на настилката от горната страна и възобновяване на осветлението, да бъде подготвена.

Той изрично съобщи, че стартират и диалози в тенденция придобиване на частния парцел до Одеона.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР