Местата, където може да паднат останките от китайската космическа станция

...
Местата, където може да паднат останките от китайската космическа станция
Коментари Харесай

Изтръпнахме: От Агенцията За Космически Изследвания Ни Ужасиха! Задава Се Адски Огнен Дъжд Над България!

Местата, където може да паднат останките от китайската галактическа станция Tiangong-1 фрапантно понижат, а Гърция и България се оказаха най-горещите точки. Станцията, която би трябвало да падне някъде при започване на 2018 година. Вероятно ще се приземи не територията на нашите две страни.

Общо 13 галактически организации ще бъдат част от екипа, който ще управлява траекторията на рухването на Tiangong-1, която към този момент стартира своето дефинитивно рухване на повърхността на Земята.

По-голямата част от галактическата станция ще изгори, до момента в който стигна до контакт с почвата на земята. Но съгласно досегашните данни, Испания, Португалия, Италия, България и Гърция биха могли да бъдат на „ огневата линия “, в случай че огромни елементи от станцията не се разпаднат в атмосферата.

ЕКА поема ролята на водач в акцията за разчистване на галактическия отпадък. А в акцията вземат участие още и американската организация NASA, съветският Роскосмос, японската JAXA, индийският ISRO. Както и южнокорейският KARI и Китайската национална галактическа организация. Участие ще вземат също и многочислените европейски галактически организации.

Контактът със станцията бе изгубен през 2016 година, а тя беше изоставена още през 2013 година. Очаква се тя да влезе в земната атмосфера в интервала от януари до март 2018 година, написа разкрития.ком.

След като деликатно проучиха горещите точки, от организацията решиха, че България и Гърция могат да се окажат в центъра на адския дъжд. Засега учените следят придвижването на останките и наблюдават дали и къде ще попадне в атмосферата. В случай, че те не изгорят, ще бъдат търсени други способи за тяхното прихващане. И надлежно премахване.

Космически „ отпадък “ е падал и в други елементи на света. Преди няколко години в джунглите на Азия падна голяма железна топка. Тогава тя умъртви един човек, а управляващите регистрираха, че става въпрос за част от галактически сателит, който трябвало да изгори в атмосферата.

„ Адски дъжд “ над България и Гърция поради китайска галактическа станция

Така че в този случай организациите се готвят за всевъзможни изненади.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР