Месеци наред светът очаква коронацията на крал Чарлз III, но

...
Месеци наред светът очаква коронацията на крал Чарлз III, но
Коментари Харесай

Смразяващият момент на коронацията: Вижте какво се случи между Уилям и Хари

Месеци наред светът чака коронацията на крал Чарлз III, само че за принц Хари това събитие е повече от тежко от прочувствена позиция. Дълго време, откакто получи покана за церемонията, принцът запазваше безмълвие и изглеждаше като че ли не знае дали е удачно да участва. Макар и да става дума за коронацията на личния му татко.

И въпреки всичко Хари прояви смелостта да се завърне в Лондон, въпреки и единствено за няколко часа, с цел да види Чарлз с корона на главата и седнал на трона. Мястото му бе измежду задните редове на Уестминстърското абатство, само че наличието му нямаше по какъв начин да остане неусетно. 

Трудно беше и да не видим връзките му с брат му Уилям, който напълно предстоящо, беше на първи ред. Макар двамата да бяха на огромно разстояние един от различен, изцяло съзнателно, напрежението посред им се усещаше. 

 принц Хари

Херцогът на Съсекс вложи усърдие, с цел да наподобява радостен и ухилен в днешния ден. Любопитен факт е, че въпреки всичко е получил позволение да постави някои от медалите си на сакото си, единствените които не са му отнети досега.

Хари влезе в Уестминстърското абатство с бърза крачка и неудобно кимаше на другите посетители, само че един човек той изрично не погледна и това бе брат му Уилям и брачната половинка му Кейт. 

 уилям, кейт



Кралски източници оповестяват, че херцогът на Съсекс е получил покана да се причисли към празничния обяд на фамилията в Бъкингамския замък, само че не е известно дали той се е съгласил, или по-скоро е отклонил предлагането. Ясно е обаче, че Хари няма да участва на формалните фотоси от деня на коронацията и няма да бъде на именития балкон на Бъкингамския замък, откъдето Чарлз III за пръв път ще помаха на поданиците си. 

 

 
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР