Месеци наред се говореше, че Денислава Велкова, която се правеше

...
Месеци наред се говореше, че Денислава Велкова, която се правеше
Коментари Харесай

Елвиса отвратен: Каквооо?!? Да спя с Денислава ли?! И аз, и Мастагарков по-скоро бихме си отрязали...

Месеци наред се говореше, че Денислава Велкова, която се правеше на най-вървежната в " Игри на волята ", е " обърнала " трима от мачовците във формата. Това бяха Мартин Николов - Елвиса, Мастагарков и Иван Рълев. Е, пристигна време да се каже истината и го направи някогашният на Емануела.

Елвиса съобщи обществено в изявление, че в никакъв случай и за нищо на света не се е докосвал и не би се докоснал до Денислава като мъж. " Да не съм вманиачен?! Никога не съм гледал на нея като на жена в оня смисъл. Денислава не е въобще мой вид - нито като държание, нито като изказ, нито като визия. Абсурд! И аз, и Мастагарков не сме я докоснали с пръст, скърбя в случай че някой се е надявал на противоположното. Само Иман Рълев беше с нея и това е истината ", сподели Мартин.

Който на няколко пъти е добавял, че двамата с Мастагарков по-скоро биха си отрязали атрибутите, в сравнение с да го създадат с Велкова, откакто разбрали що за стока е.

" Това момиче толкоз ниско ми падна в очите, че не желая и да я разясня повече. Не си коства. Има хора, към които просто не искаш да бъдеш, тъй като самата им аура е омърсена и може да изцапа и теб ", сподели Елвиса.

Колкото до някогашната му Емануела, той съобщи, че са се блокирали взаимно и не се чуват, само че няма да каже неприятна дума за нея, поради красивите им моменти.

Инфо: Crimesbg.com

Тагове: Елвиса Денислава Велкова Мастагарков Иван Рълев Емануела Мартин Николов Елвиса
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР