Месеци наред емблематичната столична улица „Граф Игнатиев” се ремонтира. Ремонт

...
Месеци наред емблематичната столична улица „Граф Игнатиев” се ремонтира. Ремонт
Коментари Харесай

Улица „Граф Игнатиев” в София тъне в боклуци


Месеци наред емблематичната столична улица „ Граф Игнатиев” се ремонтира. Ремонт за десетки милиони, станал причина за редица кавги. Столичани и посетители на града към този момент привикнаха с разкопките, загражденията и мърсотията около ремонта, който няма да приключи скоро предвид на метеорологичната конюнктура.

И въпреки всичко, ремонтът не е опрощение за боклука по цялото продължение на „ Графа” – от площад „ Гарибалди” до кръстовището с бул. „ Евлоги и Христо Георгиеви”. В момента изпълнителят не работи по обекта поради неприятните метеорологични условия. По улицата обаче се движат трамваи, бяха построени спирките на градския превоз и потокът от хора доста се усили.

Кошчета за отпадък месеци наред няма. Столична община не съумя месеци наред да задели „ някой лев” от тези над 22 млн. лв., с цел да купи и инсталира краткотрайни кошчета за боклук по улицата.



Едва от вторник, 29 януари, служащи започнаха да слагат тук там железни кошчета, които обаче в целия сектор от ул. „ Алабин” до кръстовището с бул. „ Христо и Евлоги Георгиеви” са не повече от 5 на брой, има и едно кошче, прикрито зад колоните на "Гарибалди ". Заради този противен факт улицата е осеяна с отпадъци и фасове. Има няколко противопожарни крана на тротоара, които се употребяват за пепелници. /БГНЕС
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР