Месеци на проучване показаха, че част от чернокожите гласоподаватели, ключова

...
Месеци на проучване показаха, че част от чернокожите гласоподаватели, ключова
Коментари Харесай

Колебливи чернокожи гласоподаватели: Байдън е погрешен — и Тръмп е неприемлив

Месеци на изследване демонстрираха, че част от чернокожите гласоподаватели, основна част от базата на президента Джо Байдън, се възмущават от представянето му и стават все по-отворени към гласоподаване против демократа, в сравнение с всички скорошни президентски избори.

И въпреки всичко нова фокусна група от нерешителни чернокожи гласоподаватели в Северна Каролина – по-специално чернокожи гласоподаватели, които гледат отрицателно както на Байдън, по този начин и на някогашния президент Доналд Тръмп сега – демонстрира, че до момента в който тези гласоподаватели са очевидно недоволни с Байдън множеството от тях също виждат Тръмп като недопустим избор.

Тези гласоподаватели съвсем универсално подлагаха на критика Байдън като „ остарял “, оплакваха се от това, което смятаха за липса на следващи дейности от страна на администрацията му и поставяха под подозрение политическата му мощ. Но те значително разказват Тръмп с още по-мрачни думи, употребявайки термини като „ вманиачен “ и „ лъжец “. Трима от участниците нарекоха Тръмп р...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР