Месеци на кампания водят до събранията в Айова, щатската версия

...
Месеци на кампания водят до събранията в Айова, щатската версия
Коментари Харесай

Събрания в Айова: Може да отнеме повече от зимна буря, за да отклони Тръмп от курса, докато републиканците избират своя кандидат за президент

Месеци на акция водят до събранията в Айова, щатската версия на първичните избори, която слага началото на конкуренция за Белия дом, където републиканците гласоподават за желания от тях претендент за президент.

Но никой не би могъл да се приготви за тази стихия, която се случва един път на десетилетие. В понеделник вечерта, когато участниците в фракцията гласоподават, се чака да се усещат към -40C със леден вятър - толкоз мраз, че може да аргументи измръзване за няколко минути.

Пътуване по пътищата на Айова за няколко часа видях минимум дузина камиони и коли, които бяха аварирали или се плъзнаха напълно от асфалта.

Коварните условия безспорно ще повлияят на изборната интензивност, само че е мъчно да се каже сигурно кой от претендентите ще бъде най-засегнати.

Много гласоподаватели на Доналд Тръмп са възрастни и живеят на село, тъй че може да се наложи да пътуват по-далеч до най-близката изборна секция, само че почитателите му също са по-пламенни, което някогашният п...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР