Месецът на любовта започна, но за някои зодии това далеч

...
Месецът на любовта започна, но за някои зодии това далеч
Коментари Харесай

Хороскоп за 6 февруари: 3 зодии ги очаква кошмарен вторник, не се закачайте с тях

Месецът на любовта стартира, само че за някои зодии това надалеч не значи, че ще бъде прелестен месец, изпълнен с усмивки. Днешният ден предвещава неприятна сила и кофти събития за някои от зодиите. Вижте дали сте измежду тях:
Овен
Това е ден, подобаващ за реализация на смели хрумвания. Тук-там по някой ще Ви подлага на критика зарад устрема Ви към опити, само че Вас, като характерен Овен, това надали ще Ви тормози. Ако тъкмо знаете какво желаете, безусловно ще го получите. Денят е прелестен и с цел да припомнят за себе си остарели познати, в частност - симпатични хора от противоположния пол. На тях пък вие можете да извършите незабравимо усещане. Внимателно с храната! Голяма е вероятността от хранително отравяне. Полезни са разходките, включително и по магазините. Днес ще може да извършите доста преференциални покупки.

Телец
Телците елементарно се влюбват и си губят главата. Внезапно нахлулите усеща могат да тласнат представителите на този знак към недомислени, а постоянно и просто глупави действия. От друга страна, ще получите куп нови (и в по-голямата си част приятни ) усещания, и като цяло денят ще бъде доста прелестен. Само че не трябва да забравяте обещанията, които сте дали по-рано: в случай че през днешния ден ги нарушите, за дълго ще загубите репутацията си на благонадежден и заслужаващ доверие човек. И с парите бъдете внимателни: вероятни са безмислени разноски.

Близнаци
Предстои Ви да извършите нелекия избор сред личните ползи и желанията на околните гора. Дошло е време да признаете, че не всички Ваши стремежи може да бъдат осъществени в живота - или най-малко за в този момент. На фамилните представители на знака ще бъде малко по-лесно да се оправят проблемите, с помощта на помощта на близки и родственици. Не се предавайте на отчаяние - положителното въодушевление и оптимизъм са Ви ужасно належащо за придвижването Ви напред. Затова за този ден би трябвало да си планувате занимания, които водят до прелестно разположение да духа.

Рак
Подходящ ден за къси пътувания (с изключение на утринните часове). По това време ще можете свободно да контактувате с хората, които са към Вас, и то на разнообразни тематики. Само че се постарайте, да не излизате от деловия звук и деликатно да аргументирате своите позиции. Ще е потребно да обсъдите детайлите на тази или онази работа. Има възможност да бъде сполучлива ороверка или оформяне на документи. Лесно ще се справите с всяка настояща задача, изключително в случай че не се вглеждате в далечното бъдеще. Контатктът с детето или с обичания човек ще Ви донесе не малко приятни моменти.

Лъв
Вашата буря са почивките и развлеченията и по тази причина в работата от време на време Ви е „ горчиво”. По някаква глупава причина сте се събудили с въодушевление да се потрудите, и то да се потрудите старателно. Ще Ви е нужна всичката Ви сила, когато статусът Ви в кръга на другарство е станал към този момент с табелка „ недостъпен”, затегнете ремъците, бъдете съществени и изпълнете това, което би трябвало, без значение защо става дума.

Дева
Очаквайте смяна към по-добро. Благодарение на настойчивостта и упорството, ще постигнете триумфи в област, в която са претърпели провали доста от Вашите познати. Достиженията Ви може да провокират злоба, само че надали тя ще се окаже толкоз мощна, с цел да изиска някой да Ви навреди. Денят е подобаващ за настоятелен срещи и договаряния за дълготрайно съдействие. Вашите лидерски качества ще се демонстрират блестящо, само че това няма да нервира обкръжаващите. Идеи и оферти ще посрещате с схващане и поддръжка, а самодейностите може да се окажат извънредно уместни.

Везни
През този ден за Вас ще съществуват единствено две отзиви –Вашето и неправилното. И, несъмнено, ще убеждавате своя обичан човек да показа Вашето, тъй като е вярно. Само че визията Ви за света може напълно съществено да се разграничава от неговото и това да е мотив всичките Ви опити да завършат с крах.

Скорпион
Вие настойчиво не желаете да видите това, което става напряко пред очите Ви! Ситуацията се трансформира с всеки минал ден, а се държите по този начин, като че ли нещата са си както досега. Възможно е, това да е тип защитна реакция, само че въпреки всичко е по-добре да извършите разбор на обстановката и да предприемете нещо. Иначе следствията може да се окажат печални.

Стрелец
Много подобаващ ден, с цел да си намерите ново въодушевление. Ако в любовната сфера при Вас нещата вървят извънредно безпрепятствено и нови връзки не Ви интересуват, може да завъртите обстановката към намиране на занимание. Например може да се заемете с проучване на някакъв език, да плетете макраме или да колекционирате бирени бутилки...

Козирог
Не е желателно да си вършиме проекти и да се заемате с нови и непознати работи. Ако започнете каквато и да било активност, с огромна възможност ще започнете да повтаряте старите неточности, мислейки, че се стремите към напредък и автентичност. По този метод се понижава и Вашата автономия. Позволявайки си несъразмерна независимост, бързо ще започнете да подражавате на другите, да копирате държанието на своите кумири, а и да си отмъщавате за предходни действия на своите неприятели. Надеждност и неизменност няма да са Вашите отличителни черти през това денонощие

Водолей
Очаква Ви смяна в работата. Възможно е да получите покачване или предложение от конкурентна компания, от което не бихте могли да се откажете. Или пък ще се появи опция да започнете собствен личен бизнес. Каквото и да се случи, това е Вашия късмет да започнете всичко от начало, та по тази причина се отърсете от скромността, и се съгласете на това, което Ви предлага живота. Разбира се, за нищо няма цялостна гаранция, само че си заслужава да поемете риск, с цел да започнете да си пробивате път към върховете.

Риби
Денят Ви е подобаващ за решение на материални въпроси. През първата му половина приходите Ви ще бъдат лимитирани, и може да зародят проблеми с заплащанията, само че това ще се позволи някъде в късния следобяд. През деня работата Ви ще бъде продуктивна и ще отделате повече време за своите отговорности. Вечерта е подобаваща за интелектуална работа, както и за договаряния. Благоприятни са физическите извършения и заниманията със спорт.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР