Месец септември идва с редица важни събития и промени. Промените

...
Месец септември идва с редица важни събития и промени. Промените
Коментари Харесай

Таро хороскоп за всяка зодия през септември

Месец септември идва с редица значими събития и промени. Промените сложиха своето начало още през август, въпреки и за някои представители на зодиака това не се е усетило. Сега, през новия интервал, пред нас ще се отворят нови благоприятни условия, само че и тествания. Дали ще се оправим, ще зависи от мотивацията ни и от това по какъв начин взимаме решенията си. Какво демонстрират таро картите за всяка зодия, вижте в месечната ни прогноза за септември.



Овен

Скъпи Овни, септември ще бъде сетивен месец за вас, който ще подчертае областите, върху които би трябвало да работите. Време е да изхвърлите насъбраните страсти, както позитивни, по този начин и негативни. Обградете се с хора, които могат да ви поддържат, които се радват за триумфите ви и са до вас, когато имате потребност. В работата ще ви се наложи да вземете мъчно решение, не прехвърляйте отговорността на другите, търсете опора и отговори в себе си. Таро картите демонстрират, че новият месец е превъзходен да зарадвате себе си - смяна на имиджа и дрешника, а за какво не и малко пътешестване.

Телец

Таро прогнозата ви демонстрира, че новият месец ще бъде интервал на усилена работа. Ежедневната работа и вложението в развиването на себе си като персона и експерт, вложението във взаимоотношенията, ще ви доведат до страхотни резултати. Важно е да търсите мотивация, с цел да не скучаете, а благоприятни условия за такава няма да липсват. Поставете си вдъхновяващи цели за бъдещето. Успехи няма да ви липсват, само че те значително ще зависят от положените старания.

Близнаци

Близнаците ги чака огнен септември. Месец на пристрастеност и изобретателни хрумвания. Всички цели, които си поставите за септември ще бъдат бързо реализирани под ваш напън. Таро картите ви поучават да не се преуморявате. Не се претоварвайте с дребни и незначителни работни задания, тъй като може да не постигнете заветната цел. В любовен проект таро прогнозата за родените под знака на тази зодия, разкрива пристрастеност, а може би и нова връзка. Избягвайте конфликтни обстановки, опитвайте се да решавате проблемите по изкусен път.

Рак

Раци, септември ще бъде значим месец за вас. Много добър интервал е за смяна, като промяна на работа, пренасяне в ново жилище, град, страна, за командировка, както и за бизнес договаряния, които ще преминат за вас позитивно. Таро картите демонстрират, че в случай че в последните седмици сте имали някакви проблеми, ще съумеете да ги разрешите. Внимавайте с страстите и не се забърквайте в разногласия и интриги.

Лъв

Въпреки че нормално лятото излизаме във почивка, за Лъвовете, които се усещат преуморени, новият месец носи и благоприятни условия за повече отмора. Някои житейски тематики може да изискват оптимално присъединяване и внимание от ваша страна. Опитайте се да бъдете дейни, само че не отдавайте прекалено много страсти на всеки проблем.

Съществува риск да се претоварите. Таро картите ви поучават да бъдете по-внимателни към хората, които ви заобикалят, не позволявайте да се нарушават вашите " персонални граници ". В моментите, в които почувствате, че страстите ви дърпат надолу, направете си отмора от връзката с другите.

Дева

Деви, успокоение и единствено успокоение! Септември ще изисква от вас значими решения, учредени на връзката сред възприятията и разсъдъка. Вашата съществена задача е да постигнете баланс, да действате решително, ясно, заслужено и поредно. Не се опасявайте да поемате отговорност за своите решения и дейности.

За родените под знака на зодията, фокусът на вниманието може да се измести към любовната връзка и фамилните въпроси. Възможно е някои да получат предложение за брак, да сключат подобен или като като цяло взаимоотношенията да претърпят някакво развиване.

Везни

Уважаеми Везни, чака ви цялостен със събития септември. Месец на победи и достижения. Но с цел да може всичко това да пристигна във вашите ръце, ще би трябвало да се покажете допустимо най-вече, да не криете своите гении. Благодарение на това може да ви бъде препоръчано присъединяване в нов план, който ще отвори нови благоприятни условия за вас. Това е вашият късмет да се издигнете на идващото равнище.

Скорпион

За представителите на зодия Скорпион, септември ще бъде месец на връзката, търсене на избрана информация. Периодът е подобаващ да инвестирате в себе си и в личното си развиване. Усилията, които ще положите ще ви донесат триумфи във времето напред. Придобиването на нови умения ще повиши цената ви като кадър. Бъдете уверени, защото има възможност да получите и забавно предложение за работа. На любовния фронт очаквайте оживление.

Стрелец

Таро картите ви поучават през новия месец да оставите страстите на втори проект. На напред във времето ще излязат анализът, прагматизмът, студената прозорливост. Много хрумвания ще завладеят мозъка ви, ще ви води възторг и предпочитание за реализация. Въпреки това, преди да продължите с осъществяването на вашите цели, коства си да претеглите плюсовете и минусите.

Изключете страстите и вашето " желая " и погледнете сериозно на нещата. Умело отделяйте " зърното от плявата ". Само по този начин ще съумеете да вземете вярното решение. За тези от вас, които се постанова да разрешат правни въпроси, таро картите демонстрират, че ще има позитивен резултат.

Козирог
Козирози, септември ви носи любовни страсти. Настроението ви ще е приповдигнато, вероятни са нови познанства, флиртове. Ще почувствате естетика в душата си, което пък ще ви помогне да бъдете стимулирани за всички останали неща, които ви предстоят. Радвайте се на този нов месец и спрете да се самоограничавате. Позволете си да бъдете щастливи. За някои от вас могат да дойдат забавни оферти за съдействие в работата.

Водолей
Скъпи Водолеи, чака ви постоянен и спокоен септември. За да се чувствате сигурни и спокойни в материалната сфера, ще би трябвало да работите интензивно. Периодът е подобаващ да пробвате нещо ново в работата си, да се надградите, да превърнете концепциите в действителност. Промени няма да липсват, по тази причина ще бъде значимо да се адаптирате към тях, да бъдете гъвкави към събитията. В любовен проект за някои може да има прогрес, до момента в който за други разрешаване на комплицирани обстановки.

Риби

Риби, чака ви месец на непоклатимост и подсилване на позициите. В работата и бизнеса всичко ще се движи напред, стига да има мотивация и сила да случвате проектите си. Търсете салдото сред между желанията и действителността. За някои от вас е допустимо да следва провеждането на значим диалог, което ще повлияе позитивно на бъдещето ви. В персоналните връзки таро гаданието демонстрира непоклатимост за обвързаните двойката, както и хубави страсти.

Източник: az-jenata.bg
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР