Месец май обещава да донесе специални моменти на всяка зодия. Лунният

...
Месец май обещава да донесе специални моменти на всяка зодия. Лунният
Коментари Харесай

Хороскоп за късмет: Най-благоприятните дни за всяка зодия през май

Месец май дава обещание да донесе специфични моменти на всяка зодия. Лунният календар е един от най-старите на Земята, който и до през днешния ден оказва помощ на хората да възнамеряват живота си. От Sputnik Georgia съобщават кои са най-благоприятните дни съгласно негр. Те са заредени с най-вече положителна сила и са подобаващи за започване на всевъзможен вид инициативи в областта на персоналния и професионалния живот.

Нова обич или сваба

За женитба или започване на нова връзка през май най-благоприятните дни са 5-ти, 6-ти, 11-ти, 16-ти и 17-ти. Най-неблагоприятни са – 2, 3, 4, 7, 9, 13, 15 и 19 май. Останалите дни на май съгласно лунния календар за сватби и нова обич са неотрулни.

Ново начало

През май за нови начала най-успешните дни са 3-ти, 10-ти и 17-ти. Според лунния календар е удобно да започнете нещо ново на 11, 14 и 18 май. По-добре е да се въздържате от всевъзможни инициативи през май на 1, 2, 4, 7, 9, 12, 13, 15, 16 и 19-то число.

Бизнес начинание

Най-благоприятните дни за бизнес са 2, 3, 10, 11, 14, 17 и 18 май. Лунният календар не предлага да се занимавате с бизнес на 1, 4, 7, 13, 16, 18 и 19 май.
За тези, които възнамеряват да сменят местоработата си през май, съгласно лунния календар е удобно да създадат това на 3-ти, 6-ти, 10-ти, 11-ти, 14-ти, 17-ти и 18-ти. По-добре е да се въздържате от радикални промени на 1, 2, 5, 9, 12, 15, 16 и 19 май.



Сделки с недвижими парцели

Според лунния календар покупко-продажбите с недвижими парцели (покупка, подмяна, наем и продажба) са удобни за 3, 6, 10, 11, 14, 15 и 18 май. Препоръчително е да се въздържате от всевъзможни покупко-продажби с недвижими парцели през май на 1, 4, 7, 9, 12, 13, 16 и 19 число.

Финансови интервенции

Благоприятно е да се правят парични транзакции на 2, 3, 6, 10, 11, 14, 17 и 18 май. Лунният календар предлага да се въздържате от всевъзможни финансови интервенции на 1, 4, 7 и 19 май.

Изкуство

Лунният календар не предлага да се занимавате с творчество през май единствено на 1, 13, 19, 21 и 23 число. Всички останали дни през май са удобни за креативна активност.



Наука

През май съгласно лунния календар е удобно да се занимавате с научна активност на 3-ти, 9-ти, 10-ти, 12-ти, 18-ти, 20-ти и 24-ти. А неподходящите дни са 1, 2, 19, 21 и 23 май.

Ремонтни действия

Дейности като поправки, разчистване на къщата или осъществяване на друга домакинска работа лунният календар поучава да се заобикалят единствено на 1, 2 и 6 май. Останалите дни през май са удобни за всевъзможни домашен отговорности.

Пътуване

Най-благоприятните дни за пътешестване и пътешествия са 3, 5, 6, 7, 9, 10, 11 и 17 май. От всевъзможни пътувания лунният календар поучава да се въздържате на 2, 4, 12, 14, 15, 16 и 19 май.



Ваканция

Според лунния календар е добре да се въздържате от отмора на 3, 13, 14 и 16 май. Останалите дни през май са удобни за отмора.

Физическа интензивност

Месец май подготвя към физическа интензивност. Да намалите физическата интензивност до най-малко лунният календар предлага единствено 9 и 19 май – в тези дни е целесъобразно да се разхождате умерено и да се отдадете на цялостен релакс.

Спорове

Според лунния календар през май 2023 година е нежелателно да спорите, да подреждате нещата или да влизате в спор с който и да било. Но в случай че в действителност пожарът на гнева ви напира да избухне, тогава можете да изпуснете парата на 10, 11, 12, 17 и 18 май.

А ето и в резюме най-благосклонните дни през май, които ще донесат благополучие на всяка зодия:

2 май – Луна във Везни

Периодът ускорява интуицията и усета към красивото и стойностното. Ставаме по-мили едни към други, по-дипломатични и деликатни. Този лунен аспект също е доста удобен за възстановяване на връзките с сантиментален сътрудник.

5 май – Лунно затъмнение в Скорпион

Лунното затъмнение в Скорпион е извънредно мощно енергийно събитие в астрологията. Това значи, че е допустимо да минем през дълбоки прочувствени прекарвания и трансформации. Време е за духовно израстване и търсене на смисъла във взаимоотношенията с колегата и с хора от близкото обграждане.



7 май – Венера в Рак

Венера е планетата на любовта и хубостта, а Ракът е знакът на дома, фамилията и страстите, тъй че тази позиция на Венера може да значи, че ще бъдем доста привързани към нашето семейство и домакински уют и ще можем да разгадаем всички проблеми на този фронт. Периодът носи креативност и креативно ентусиазъм. Звездите предлагат да насочите силата си към саморазвитие, да вземем за пример да четете книги по логика на психиката или философия, да посещавате психически образования или да медитирате.

14 май – Меркурий излиза от назадничавост

Излизането на Меркурий от ретроградна фаза нормално е съпроводено с чувство за облекчение и разрешаване на някои проблеми, свързани с връзката, технологиите и придвижването. Моментът е превъзходен за започване на нов бизнес, подписване на контракти и покупко-продажби, както и за обмисляне на бъдещи събития. 

19 май – Новолуние в Телец

Новолунието в Телец нормално се счита за удобно време за започване на нови инициативи, изключително свързани с финанси и бизнес, както и за придобиване на нови материални благосъстояния. Подходящо време да помислите за себе си, за персоналното си здраве и благоволение на духа.



 

Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР