Месец април ще донесе солидни финансови постъпления за представителите на

...
Месец април ще донесе солидни финансови постъпления за представителите на
Коментари Харесай

Тези зодии рязко забогатяват през април

Месец април ще донесе солидни финансови приходи за представителите на 6 зодиакални знака, написа fakti.bg.

Астролозите разкриха кои зодии ги чака финансов триумф през идния месец.

По думите им реки от пари ще се вливат в джобовете на представителите на няколко знака, а те ще могат умерено да се поглезят.

Вторият пролетен месец ще донесе доста финансови наслади за Овните . Ще имате опция да реализирате ненадейно доста от концепциите си. Това ще е един прелестен интервал както за вас, по този начин и за портфейла ви.

Близнаците ще са покровителствани от Меркурий. Първата половина на месеца ще е най-успешна за тях. Астролозите поучават представителите на знака да се концентрират върху работата и бизнеса. Интуицията и усетът няма да ви подведат. Чакат ви нови върхове за подчинение.

Април ще сервира доста благоприятни условия и на Девите . Движението на Меркурий ще даде невиждана мощ на представителите на този знак, както и воля и самочувствие. Планетата ще ви помогне да откриете и изгубени по-рано неща.

Успех във финансовите каузи чака и Везните , чиято работа е обвързвана с пътувания и командировки. С парите, дават обещание астролозите, няма да имате никакви проблеми, само че времето ще се окаже същински недостиг.

Водолеите през април не би трябвало да се опасяват от новото начало. Хората от тази зодия ще имат триумф в работата, могат да получат покачване.

До средата на месеца Рибите ще се усещат бликащи от сила. Ще съумеете с лекост да решите професионални и финансови проблеми. Поведението ви през този месец ще окаже трайно въздействие и за в бъдеще.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР