Месец април е много специален за живота на певицата Поли

...
Месец април е много специален за живота на певицата Поли
Коментари Харесай

Едно съкровище на 2 годинки: Синът на Поли Генова със звезден ЧРД, певицата му посвети песен

Месец април е доста специфичен за живота на певицата Поли Генова. Именно през април преди две години тя стана майка на дребния Даниел. Именно последното ѝ осъществяване в " Като две капки " вода бе отдадено на сина ѝ.

" Честит 2-ри Рожден Ден, Дани! Обожаваме те и всеки ден ти благодарим, че си ни избрал за свои Мама и Papa ", написа тя в обява в Instagram. От текста излиза наяве, че част от деня е прекарала със сина си и половинката си. На фотографията се виждат Даниел и мъжът ѝ в студиото на Капките.

Виж още: Мария Илиева си сподели голото бременно коремче, трогна с обръщение

" Красавец ❤️ Да ви е жив и здрав ", написа Орлин Павлов под фотографията. " Ах, прелестен е! ❤️ Честит празник и на двама ви ", поздравява Михаела Филева. " Поли, одрал ти е кожата! Да ви е жив и здрав! Прекрасен е ", акцентира Невена Пейкова.

Виж още: Тяна от " Един за различен " с прочувствено обръщение и коя звезда от " Откраднат живот " е родственик на Иво 

Преди време Поли Генова бе споделила, че Даниел е по-привързан към татко си. Детенцето обичало Джоузеф да му пее, само че не и майка му. " Той е ужасно пламенно дете, даже до момента в който спи не стопира да се движи се върти като пумпал ", описа тогава тя. 

Виж още: Коронавирус равносметка: Луиза Григорова със суперсили! Как работи карантината на духа ѝ? 

Певицата разкри бременността си по време на концерта „ Българската Коледа “ през 2018 година. До тогава никой не предполагаше, че чака дете. Дълго време тя криеше и кой е бащата на дребния Даниел. Това е нидерландецът Джоузеф. Той живее в България, а двамата се срещнали около " Евровизия ".

Изображение: https://www.instagram.com/poli.genova/

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР