Месечна прогнозаПрез януари ще се наложи, искаме или не, да

...
Месечна прогнозаПрез януари ще се наложи, искаме или не, да
Коментари Харесай

Месечна прогноза на Алена

Месечна прогноза

През януари ще се наложи, желаеме или не, да творим нова карма поради опълчването ни на кармичните условия, нашите персонални, в политически аспект и обвързваните с България. Трудностите са предизвикателство, което можем да преодоляваме с неподозирана лекост, стига да сме дейни, да сме създатели на Съдбата си и да не стоим в пасивно очакване някой да ни подари мечтаните богатства, което няма да се случи. Време е да създадем нови връзки, да загърбим част от старите и отживели времето си, изключително в случай че са във щета на България. Интуицията и разсъдъкът ще ни направляват. През този месец са вероятни крайни дейности към хора, които грабиха от страната за персонално богатство с вярата, че са неуязвими.
В годината на Луната те ненадейно за обществото ще получат своето отмъщение по един или различен метод, според законите на кармата и незримия свят, а компликациите, даже за страната, които са създавали, ще се стоварят върху тях самите. Правосъдието за делата им е едната страна на разплатата, другата е натрупването на грехове в дните им и неналичието на предпочитание, умисъл, даже краткотраен опит да поправят стореното. Няма да им е допустимо още веднъж да се скрият и да се обкръжат с платени поддръжници, които ще отхвърлят истината и ще потвърждават по какъв начин черното е бяло. Няма да липсват разочарования поради обвързване с несъответствуващи настоятелен или интимни сътрудници. Причината е в липса на вярна преценка за хората, които позволяваме до себе си и им се доверяваме, без да сме ги опознали. Необмислените думи се помнят и през януари ще са за следващ път причина за спор и мълниеносно привършване на дипломатически и междуличностни връзки. Политиците ни са длъжни да бъдат в час с интернационалните и най-много с европейските условия и със протичащото се на планетата, даже и в отдалечените, по отношение на България, региони, тъй като не се знае дали няма да сме пострадали.

Продължава да важи предизвестието за не малко от българите зад граница – длъжни са да узаконят престоя си, макар че както те, по този начин и част от живеещите в България, ще предпочетат да се жалят от злата си Съдба, вместо да бъдат нейни създатели за по-добрия си живот. Трудностите през януари са изключително тежки за хората с нестабилна душeвност или изпадналите в обезсърчение, подготвени да посегнат на живота си. За страдание Луната не им пречи да го сторят. Още от януари сме застрашени от наводнения. Нека не разчитаме, че Създателят ще отклони буйните придошли води и ще ни защищити от естествени бедствия, откакто самите ние демонстрираме безнаказаност и безхаберие.

Сатурнова рецесия в любовта


В празничния уют, забава, странствуване чакаме любовта да пламти до изпепеляване, до разболяване, да се разсъни даже там, където от дълго време е в селенията на летаргичния сън и безразличието господства в делника на фамилните сътрудници, просто сътрудници или за пред света другари споделящи едно легло. Очакваме или най-малко се надяваме, че в случай че не на тези празници, на идващите тръпката на влюбената нега може да ни споходи. Очакваме, само че българският неизвестен “астролог ” е измислил разбиране, с което изяснява любовните неблагополучия на всеки жалещ се от партньорско недоразумение в персоналните връзки.

В българското обществено и интернет пространство от няколко години битува понятието “сатурнова рецесия ”, което плаши търсещите отговор на неволите в персоналния си живот. Защо откакто са вменили страховито значение на познатото астрологично познание “Сатурнова дупка ” което освен стряска, а и подтиква хората да се оправдават с него целогодишно – чувала съм откровението “Цяла година съм в Сатурнова дупка ”, да си нямаме и сатурнова рецесия. Колко продължава един Бог знае, а и той може да не знае. Двукраките жители на планетата Земя са странни творения на Създателя и на майката Вселена и в някои от тях явно има някакъв бъг, все търсят виновността за несгодите си в близките, а за нас, българите това си е всекидневно душевно положение. Може и да не имаме вяра в астрологията, само че за какво и планетите да не са комфортното опрощение за незнанието на един или различен дилетант, представящ се за астролог. Според една “астроложка ” говореща в сгода на някои наши сънародници и политици, Меркурий е, изтъквам: “…планета без значение, дребна,дребна, планета, да се концентрираме върху тежките ”. Права е дамата. Меркурий е лек като перце пред Сатурн, а откакто Сатурн тежи значи прави и рецесии и дупки – клопки копае по пътя ни. А в този момент – съществено!

Ще изненадам неприятно феновете на страховитите астрологични тълкувания, че Сатурн даже и когато прекосява избрани домове от звездната ни карта, не е причина за драмите в персонален проект. От известно време планетата си завоюва дружно с ретроградния Меркурий едно от първите места като провинен защо ли не, поясняват се сатурновите цикли, вторачват се знаещи и нищо незнаещи в транзитите на Сатурн, само че даже и да бъде разчетено нейното въздействие отговор по какъв начин питащия да си реши проблемите няма. Или в случай че го има е непълен и още по-объркващ, да вземем за пример да чака идващия Сатурнов цикъл след 29-32 години. Не е зле като съвет, тъй като в случай че питащия е на 60 години ще доживее до 400 без изпитание, тъй като ще е любопитен по какъв начин ще го повлиява Сатурн при всеки негов персонален цикъл, пък и новости към науката астрология може да добави.

Чета астрологични изказвания, които “тълкуват ” неблагополучията на млада жена в партньорски проект, тълкувания които са образец за извънредно сериозната и дори непоправима щета, нанасяна от консултацията или съветът, даден от недобре усвоил науката астрология, с цел да не кажа – дилетант, само че професионален астролог. За страдание този вид щета още дълго време ще битува в българското общество, тъй като у нас към момента не съществува астрологична организация от върли астролози, оторизирана да изпитва кандидат-астролозите, преди да им дава позволение да практикуват. У нас всеки учил-недоучил, прочел някоя и друга брошура, кликал на воля в интернет към този момент е подготвен да господства над Съдбата на хората. Егото на множеството самоуки астролози и нумеролози, някои от които настояват, че се занимават с тези науки надали не от преди първата си глътка въздух е толкоз изявено, че дори и за момент не им хрумва да се замислят дали със знанията си, които граничат с неведение не вредят на клиента си и не товарят и личната си карма. Такава умисъл няма.

Признавам си, не бих могла да позволи че и най-най-посредственият астролог ще си разреши да измисля понятия. Но знам ли? Хората, които малко знаят, доста фантазират, другояче по какъв начин да създадат усещане.
Да стъпим на здрава почва. Сатурнова рецесия в астрологията не съществува и няма нищо общо със Сатурновата дупка. Сатурнова дупка е този интервал от тридесет дни преди рождения ден и 10 след него общовалиден за всеки човек. Може да има чувство за дискомфорт, раздразнителност или отмалялост, дори повишен вкус, само че Сатурновата дупка не вреди. Да, през подобен интервал човек по-лесно избухва и би могъл да се нервира от дреболии, само че в никой случай не трябва да си внушаваме житейски рецесии поради Сатурн.

Вероятно ще отчайвам и астролозите, които плашат с тълкуването на неаспектирани планети, в този случай Слънцето, тъй като в хиляди хороскопи то не е аспектирано. Липсата на аспект на Слънцето към някоя планета не е изключение, а нормална астрологична даденост. Ето за какво мотив за уплах и за въпроса за какво Космосът е санкционирал някого с неналичието на аспекти при Слънцето няма…. само че е добре да бъде направена спомагателна инспекция от различен астролог, тъй като “неаспектираното ” Слънце може да се окаже аспектирано.
Причината за неразбирателството с сътрудник или партньорка и с метода на държание към хората не е в нечие Слънце, нито в ситуацията на Сатурн.

Първата причина за споровете при една двойка, най-често срещаната е, че единия или двамата сътрудници имат Съдбовна възбрана за брак. Чрез свадите, в случай че са всекидневие, а не инцидентна необичайност Съдбата дава знак, че е добре да се разделят, тъй като няма да са щастливи дружно или да се съберат, откакто възбраната отпадне. Наистина доста хора в подобен интервал подписват припрян брак, няма да разясняваме аргументите, след което нормално се развеждат. При други характерът самичък прави по този начин, че да отблъсква несъответствуващите сътрудници и да не разрешава прескачането на една граница, след която връщането е невероятно.

Когато някой желае от нас да се променяме, с цел да паснем на неговия темперамент, тъй като ни бил обичал, това е знак, че би трябвало бързо да бягаме от този човек. Раздялата ще е нашето избавление.

Всички ние се раждаме с ясно изразени и непроменяеми характерности в звездната ни карта. Те са и позитивни, и негативни, а ние избираме кои да потиснем и кои да изявим. Промяна на характера ни обаче е невъзможна, тъй като това значи да променим датата и часа си на раждане, а едно бебе два пъти от майчината вътрешност не може да излезе. Единствено допустимо е да вършим взаимни отстъпки, само че до избраната още веднъж от характера ни граница. Затова и всички ние търсим подобаващия сътрудник за себе си и Съдбата ни постанова забрани, с цел да срещнем тъкмо този единствен подобаващ за нас сътрудник, а не да се разминем, тъй като не е допустимо ние да се променим във щета на своята същина, с цел да угодим на някого.

Затова когато ви изясняват проблемите във вашите персонални, интимни, партньорски връзки с несъществуваща в международния астрологичен мир “сатурнова рецесия ” не вярвайте на нищо, което чувате. Не се депресирайте и от “неаспектираното си Слънце ”.

Любовта е неподвластна на астрологични аспекти сърдечна и душевна нирвана. А за съгласие с индивида до вас, в случай че любовта ви е събрала от дълго време или наскоро, първо питайте Съдбовната си възбрана за брак.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР