Месечен хороскоп за зодия стрелец – януари 2023 Месечен хороскоп за

...
Месечен хороскоп за зодия стрелец – януари 2023
Месечен хороскоп за
Коментари Харесай

Месечен хороскоп за зодия СТРЕЛЕЦ – януари 2023

Месечен хороскоп за зодия стрелец – януари 2023

Месечен хороскоп за зодия стрелец – януари 2023: РАБОТА и БИЗНЕС

 месечен хороскоп за зодия стрелец - януари 2023

Според месечен хороскоп за зодия стрелец – януари 2023: Непокорният Меркурий не дава обещание успокоение, само че не дава обещание и чак толкоз съществени разтърсвания. Просто бъдете деликатни към детайлите и се концентрирайте върху това, което вършиме. Внимателно следвайте всички указания, правила за обслужване, защитни ограничения, следвайте графика и наредбите. Вашите врагове са заплеснатост и податливост към заплеснатост. Не се опитвайте да призовавате за помощ прозрения или креативен пробиви – това не е подобаващият интервал.

През януари всеки Стрелец би трябвало да прояви обикновени знания по счетоводство. Първата, празнична, декада е подобаваща за обмисляне на финансовия живот на вашето семейство за цялата финансова 2023 година.

Второто десетдневие, съгласно месечен хороскоп за зодия стрелец – януари 2023, сигурно ще донесе със себе си нуждата от настоятелен срещи, договаряния и диалози. Трябва да контролирате отрицателните си страсти, изключително в случай че не са директно свързани с работата. Има огромен риск да се появи напрежение с сътрудници. Внимавайте да не ви манипулират и вие да се покажете в отрицателната си страна пред управлението.

По това време можете да удължите зимната си отпуска благодарение на почивни дни, които можете да оползотворите, като отидете да разгледате близка забележителност.

През третата декада на месеца ще имате опцията за демонстриране на професионализъм, отговорност и бизнес предвидливост. Това може да ви донесе спомагателни приходи: ще ви отвори опция да си намерите работа на ненапълно работно време, да подпишете преференциален контракт.

Месечен хороскоп за зодия стрелец – януари 2023: ЛЮБОВ и ВЗАИМООТНОШЕНИЯ

 Месечен хороскоп за зодия СТРЕЛЕЦ - януари 2023

Според месечен хороскоп за зодия стрелец – януари 2023, планетата на любовта Венера ще бъде изключително благосклонна към фамилните Стрелци през януари. Бъдете, колкото е допустимо повече време дружно, посещавайте родственици и фамилни другари. Общуването, диалозите, взаимното превозване на свободното време са доста скъпи и потребни.

През януари ще бъде уместно да обсъдите разнородни тематики, свързани с предишното, сегашното и бъдещето. Дори бракът ви да е на доста години, сигурно ще научите нещо ново и значимо един за различен. Ще имате късмет да изведете връзката си на по-високо равнище.

Венера не лимитира свободните Стрелци. През януари и можете да откриете своята сродна душа. Вярвайте в щастливата ви звезда и самоуверено се насочете към вашето благополучие. Срещата може да се организира на събиране в другари, в киното, в превоза, в библиотеката, в ресторант. Така че, най-печелившата тактика е да не седите у дома, а да посещавате разнообразни събития. Единственото предизвестие – започнете със светско другарство, не бързайте, обмислете дейностите си.

Месечен хороскоп за зодия стрелец – януари 2023: ЗДРАВЕ

 Месечен хороскоп за зодия СТРЕЛЕЦ - януари 2023

Според месечен хороскоп за зодия стрелец – януари 2023, диетата, физическата интензивност и верният дневен режим изискват старания и внимание, само че също по този начин се отплащат под формата на естетика, добър тонус, пъргавина, положително самочувствие. Има причина да започнете в този момент и да издържите до лятото! Така ще закалите тялото си.

Бъдете наясно със сезонните опасности от настинки и инфекции на гърлото. За профилактика са подобаващи витаминни комплекси, лечебни билки. Облечете се, съгласно времето, не подценявайте персоналните защитни средства.

Според месечен хороскоп за зодия стрелец – януари 2023, даже по празниците ще намерите време да довършите някои от старите неща и да планирате или започнете нови. За околните ви хора сте като топъл самун.

Роднините до най-далечните, децата и даже домашните любимци ще изискват вниманието и грижите ви. И това е добре, тъй като вие също се нуждаете от поддръжка, а в общото взаимоотношение хората постоянно споделят сила и топлота – както тези, които оказват помощ, по този начин и тези, на които се оказва помощ. За да възстановите духовната мощ, от време на време е належащо много време: да пиете чай с някой от по-възрастните родственици, да прочетете приказка на дете, да се разноските с куче, да помилвате котка и така нататък

В паниката не забравяйте да спестите време за себе си – за отмора и усамотение. Периодът е удобен за творчество. Намерете време за занимания.

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР