Месарски магазин в град Нотингамшир, отворен от 1890 г., беше

...
Месарски магазин в град Нотингамшир, отворен от 1890 г., беше
Коментари Харесай

Сърцераздирателно писмо на месаря ​​до клиенти, оставено на вратата, след като сметките за енергия се повишиха с 500%

Месарски магазин в град Нотингамшир, отворен от 1890 година, беше заставен да затвори заради възходящите разноски за сметки - и уведомете клиентите със трогателен записка на вратата.

Том Блейкмор, притежателят на G.H. Porter Provisions в Нюарк, сподели " с огромна горест ", че бизнесът не може да продължи, тъй като " просто са му свършили парите ". Снимка на писмото в X, някогашен Twitter, от Сю Неш събра близо 8000 лайкове единствено за ден. Том се извини на купувачите и личния състав и сподели, че е почувствал, че ги е „ разочаровал “.

Той сподели, че сметките за сила са се повишили от £600 на месец до £3000 и макар че са паднали, те към момента заплащат 150% повече в сравнение с преди 18 месеца. Той сподели, че се е опитал да усили продажбите онлайн и да разнообрази офертата на магазина, само че добави: „ Това не е задоволително и би трябвало да затворим. Чувствам се, че съм разочаровал всички, изключително нашите фантастични снабдители, прелестен личен състав и лоялни клиенти. скърбя. "

Той похвали градския съве...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР