Меркурий влиза на 10 ноември в знак Стрелец и ще

...
Меркурий влиза на 10 ноември в знак Стрелец и ще
Коментари Харесай

Меркурий в Стрелец – увеличава оптимизма, радостта от живота и провокира инициативния дух

Меркурий влиза на 10 ноември в символ Стрелец и ще транзитира там до 1 декември, след което ще премине в символ Козирог, само че заради ретроградното си превръщане на 13 декември, още веднъж ще се върне в Стрелец на 23 декември до 14 януари 2024 година. Този пренос ще ни поддържа в положително въодушевление в идващите дни. 

Когато Меркурий навлиза в Стрелец, той носи със себе си сила на агресия, завършения и открития. Това е идеално време да изследвате нови хрумвания, да се срещате с нови хора и да разширявате хоризонтите си. Също по този начин е време за свързване с природата и Вселената, защото Стрелец е знак, доста обвързван с духовността. Също по този начин е време да се свържете с вътрешната мъдрост и да се отворите за нови благоприятни условия.

Ентусиазъм, сила, предпочитание за смяна, удобни условия, в случай че търсите нов път. Това ще ни даде влизането на Меркурий в експанзивния знак Стрелец. Транзитът на Меркурий в Стрелец съставлява забележителна смяна в метода ни на другарство и взаимоотношение. 

Меркурий Стрелец се бори за независимост на себеизразяване на всяка крачка. Думите ще текат по-леко, планетата на речта ще предизвиква откровеното и непосредствено изложение на мисли и хрумвания. Подходящо време за проучване на нови хоризонти. Това е опция за срещи, обществени събирания и градивни полемики.

Ще разширите кръгозора си и ще видите някои от събитията в живота си от нова, свежа вероятност. Ще имате предпочитание да изследвате и да пробвате нови неща. Ще получите повече независимост на дейности, ще вземате по-лесно значими решения или ще изберете нов път. Вече не можете да разчитате на това, което сте имали. Трябва да откриете нови запаси и да излезете от рутината на действия, които не са ви донесли задоволство. Също по този начин добре е да положите повече старания за здравето си, да се подложите на диета или да спортувате повече.

Трябва да внимавате да не деянията недискретност, да не питате това, което не би трябвало да се пита или да вършиме нежелано съмнение - това са неща, които би трябвало да се заобикалят, както и да говорите прекалено много, без слушате индивида насреща.

Стрелец, Овен, Лъв, следвани от Везни и Водолей са изцяло в унисон с новия пренос: по-разкрепостени, авантюристичен, уверени и вълнуващи. Съветът е да останат деликатни към действителността такава, каквато се показва, и крепко стъпили на земята! Огнените знаци получават креативен подтик, Везните претърпяват този пренос на Меркурий, като уголемяват своите познания, умения и връзки.

Тези, които претърпяват преноса с известна раздразнителност, са Риби и Дева, които имат Меркурий в квадрат. Поканата е да вършиме доста медитация, с цел да заглушите тези комплицирани мисли и да постигнете изясненост.  Меркурий в Стрелец предизвиква известна рецесия в твърдостта на Девата, тъй като я подтиква да се откъсне от откритите модели. Козирозите е добре да се отдадат на този мирис на екстровертност и неприкритост към другите.

Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР