Меркурий се сблъсква с Нептун на 7 декември и това

...
Меркурий се сблъсква с Нептун на 7 декември и това
Коментари Харесай

Нащрек! Три зодии да се пазят от излишна драма тази седмица

Меркурий се сблъсква с Нептун на 7 декември и това ще повлияе на трезвата ви мисъл, а взаимоотношенията ви може да станат още по-сложни за навигиране в интервала до 11 декември. Това е моментът, когато сантименталната Венера ще се сплоти с преобладаващия Плутон и да докара до по-очевиден дисбаланс на силите във вашата връзка.

Ако ви се коства, че с вашия сътрудник се състезавате един против различен, вместо да се хармонизирате, може да е време да се концентрирайте върху наново доближаване. Докато слънцето се сплотява с сензитивния Нептун на 12 декември, може да почувствате възходяща неустановеност. Оставете го да ви насочи къде се коренят вашите страсти, с цел да имате опция да ги излекувате, написа edna.bg.

Телец

Тази седмица може да се почувствате претрупани от интензивни обществени обстановки - изключително в случай че сте заобиколени от хора, на които не вярвате изключително. Важно е обаче да запомните, че преценката ви за близките може и да не e изцяло вярна. В цялостната картина има още части и няма по какъв начин да разберете какво в действителност мислят другите. Дайте си цялото време, от което се нуждаете, преди да си позволите да се доверите. Запазете безапелационни граници и пазете силата си.

Козирог

Тази седмица евентуално ще почувствате тежестта на много отрицателни страсти. Конфликтите от предишното може да се завърнат, с цел да ви преследват. Несигурността, която сте работили интензивно, с цел да преодолеете, e допустимо да се завърне, с цел да си отмъсти. Всичко това е способно да провокира у вас експлоадиране. Ако ви се коства, че отбелязвате крачка обратно, не се съдете прекомерно строго. Растежът е на интервали и в никакъв случай не се движи в права линия. И не забравяйте, че въпросът не е да контролирате възприятията си, а да се научите по какъв начин да контролирате реакциите си.

Риби

Ако се чувствате като че ли тази седмица главата ви се рее в облаците, не се учудвайте. С толкоз доста нови отговорности и кариерни благоприятни условия, които ви предстоят, желаете да сте в най-хубавата си форма, само че все пак сте разсеяни. Не очаквайте от себе си да функционирате като машина – даже компютърът се срутва понякога. Може да има основателна причина да се чувствате разконцентрирани, тъй че вижте къде ви води въображението – по този начин може да стигнете до огромно изобретение.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР