Меркурий образува хармоничен аспект с Нептун – Аспектът подобрява интуицията,

...
Меркурий образува хармоничен аспект с Нептун – Аспектът подобрява интуицията,
Коментари Харесай

Време за сериозни избори е

Меркурий образува съразмерен аспект с Нептун – Аспектът усъвършенства интуицията, проницателността и креативното въображение. Това са дните на креативно израстване, положително време за хора с креативен специалности, тяхното ентусиазъм ще получи нов подтик.

Появява се предпочитание за лирика и красиво изложени мисли. Изящната книжовност може да се прояви в любовно пояснение или в писането на лирични стихове. Също по този начин този аспект ни настройва към изящните изкуства, към хубостта. Доверявайте се повече на интуицията и вътрешния си глас. Влиянието ще се отрази и на идващите дни.

Луната е в символ Овен до 20:32ч.

Характерно е за това време прочувствено напрежение, импулсивност, неспокойствие. Ставаме по-бързи и конфликтни. Затова се опитвайте да контролирате страстите и не започвайте да изяснявате връзките. Трудно се реализират взаимни отстъпки. Действията са по-резки. Липсва самообладание. Опитайте се да не се претоварвате физически през този интервал, макар че лекото натоварване няма да навреди. Бъдете деликатни, пазете се от пострадвания.

Уязвима е главата и мозъка. Често се появяват главоболия, зачестяват инсултите. Не се предлага никакво напрежение. Очите да не се напрягат и да се сведе до най-малко работата с компютър, четенето и гледането на телевизия.

Луната ще се движи на луфт от 17:57ч до 20:32ч. През това време не предприемайте нищо значимо за вас.

След това Луната минава в символ Телец, където ще остане до 03:01ч на 17 януари.

Продължава 9 лунен ден от 11:51ч на 13 януари до 12:17ч на 14 януари.

Добро време за решение на всекидневни проблеми. Да се лимитират контактите с други хора и да не се влиза в разногласия. Не се концентрирайте върху мрачни мисли. Може да имате проблеми със здравето или спад на виталната сила.

Следва 10 лунен ден от 12:17ч на 14 януари до 12:45ч на 15 януари.

Хубав и благополучен лунен ден. Благоприятно време за обич, творчество и духовно търсене. Този ден е пламенно зареден. Нищо чудно, че признакът на деня е шадраван, олицетворяващ източника на живота. След предходния сложен лунен ден, ще ви обземе възприятие на възторг, оптимизъм, чувство за жизнеспособност. Може да почувствате, че сте подготвени да „ премествате планини “.

Всички каузи в този момент вървят добре. Договорите биха имали добра вероятност. Продуктивни ще са пътуванията и договарянията.

Благоприятно за развиване на партньорските връзки, подсилване на връзките и контакти. Денят е обвързван с традициите, рода, фамилията, кармичната памет. Добре е да отделите време за родители, родственици, бъдете с децата си, своето семейство. Може да организирате фамилна вечеря. Не се предлага усамотение. По-малко страсти! Опасни са фамилните разногласия и спорове, в случай че зародят в този момент, ще останат в фамилията за дълго, нагледно казано „ ще пуснат корени”.

За здравето е един от най-благоприятните дни, когато дори при най-безнадеждно болните се усъвършенства самочувствието. Не би трябвало да се гладува. Полезно е да се пият повече течности. Подходящо време за йога, медитация, духовни практики.

Сега е време единствено за прояви на обич. Подходящо време за секс, само че без да експериментирате, единствено в типичен вид.

Подстригване може до 12:17ч. След това не се предлага.

Днес е 30 безоблачен ден - Ден на Божията берекет. Подхождайте към всяко дело креативен и с ентусиазъм. Време за съществени избори, за довеждане докрай на старите каузи, само че да не се стартират нови. Подходящо за значими мероприятия и за всичко, към което се отнасяте съществено. Хубаво е да прекарате повече време в фамилен кръг, измежду близки хора и по-малко измежду странични. Следете за своите мисли - по-малко говорете и дръжте под надзор страстите. Хубаво е да има доста светлина.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР