Меркурий е в съвпад с Нептун – Интуицията е по-силна

...
Меркурий е в съвпад с Нептун – Интуицията е по-силна
Коментари Харесай

Денят е като огледало и отразява нашата същност

Меркурий е в съвпад с Нептун – Интуицията е по-силна от логиката. Добро време за поетично, литературно и музикално творчество, за медитация, за вътрешна духовна работа. Но в това време се усилва разсеяността, илюзиите, заблудите, измамите, кражбите. Изкривяване на информацията и обстоятелствата. Създава се плодородна почва за всевъзможни клюки, разпространяване на подправени вести. Бъдете внимателни при работа с числа, документи, пари. Не сключвайте и не подписвайте контракти и значими документи, не вземайте значими решения, които дефинират бъдещето ви. Да се внимава с медикаментите, изключително наркотичните средства и алкохола.

Луната е в символ Скорпион до 08:07ч на 25 март.

Скорпион е комплициран знак, по тази причина от него зависи прочувственият декор. Не се безпокойте, в случай че почувствате незаинтересованост или потиснатост. Луната по този метод ни кара да погледнем вътре в себе си и да проучваме протичащото се. На мнозина светът може да им се стори неприятелски. Това скоро ще свърши, а е добре да се извлекат нужните уроци от събитията. Времето се характеризира с възходящо напрежение, усилва прочувствената възбудимост. Не би трябвало да се вземат бързи решения в този момент. Засилва се интуицията. Бъдете във всичко благоразумни. Настройвайте се към позитивното мислене. Лекият флирт по това време повдига настроението.

Уязвими са половите органи и дебелото черво. Пазете се от контакти с малко познати сътрудници. Нараства вероятността от венерически болести. Бременните дами да се пазят от преждевременно раждане.

Доминиращ 18 лунен ден от 21:39 ч на 23 март до 22:49ч на 24 март

Този лунен ден има спокойна сила. Служи като огледало. Самата природа отразява това, което е вътре в нас. Всяка обстановка би трябвало да оценяваме като отражение на нашата същина, действия, мисли. Всички събития са тясно свързани с нашите дейности и ги отразяват, прехвърляйки проекцията върху нас. Ако да вземем за пример, станете обект на насмешки през днешния ден, това значи, че вие ​​сами си позволявате същото във връзка с различен човек. Може би не сте осъзнали, че го вършиме, само че е по този начин. Ето за какво бъдете деликатни, в осемнадесетия лунен ден всяко малко нещо може да има значение и ще разкрият доста значими неща. Опитайте се да намерите връзката сред всяко събитие с вашето държание. Най-вероятно няма да е явно, само че е доста значимо да го разберете, защото това е ключът към самоусъвършенстването и постигането на естетика с Вселената. Всички събития от този ден имат за цел да поправят държанието ни и да ни създадат по-добри. В този лунен ден нищо не става инцидентно. Това, което ще вършиме през този интервал, ще повлияе на близкото ви бъдеще.

Погледнете този ден като естествено проявяване на всичко, което сте създали неправилно във връзка с Вселената. Днес той просто ви демонстрира грешките ви, само че не ви санкционира.

Денят изисква здравомислие, въздържаност и изключително внимание, защото е обвързван с рискове. Също по този начин силата на деня оказва помощ на измамниците и лъжците да тъкат мрежите си. Затова е належащо с съмнение да се отнасяте към предложенията на непознати или малко познати хора. Не се предлага да се правят ритуали в този ден, изключително в случай че са свързани с мъртви хора: погребения, възпоменание.

Мислите би трябвало да се управляват и да не се позволяват негативни. Лесно се изпада под непознато въздействие. Също по този начин не трябва да се поддавате на провокации и да участвате в спорове.

Препоръчва се да се ограничи потреблението на алкохол. В този ден не трябва да се пиянства, тъй като заболяват бъбреците. Добре се отразяват масажите с растителни масла. Препоръчително е по-малко да се спи. Силните аромати в този момент са рискови.

Ритуалната храна за деня са орехите. Благоприятно е да се гладува и да се очистят червата. Препоръчва се да се заобикаля храна от скотски генезис. Добре е да се гладува, с цел да се обнови силата, да се понижи наличието на токсини в организма и да се укрепят духовните сили. Добре е да се заобикаля сладкото.

Може да бъде доста тежък интервал за фамилните връзки. Хората в този ден постоянно изпадат в неприятно разположение на духа. По тази причина би трябвало да се прояви най-много успокоение и деликатност, с цел да не се разраснат проблемите.

Сексът не би трябвало да е бърз и деен, а да бъде спокоен, муден, с цел да могат сътрудниците да се любуват по-дълго едни на различен. Акта не би трябвало да се отразява в огледало.

Подстрижката засилва вашата сила, ускорява харизмата, което ще способства привличане на нови хора в живота ви. Дори да нямате желание да се подстригвате, добре е малко да отрежете от косите си, с цел да активизирате процесите на личностно израстване.

Сънищата - на тълкуването им би трябвало да се отдели особено внимание. Символите на сънищата се явяват като огледало, което отразява нашите дълбоки желания и стремежи.

Следва 19 лунен ден от 22:49ч на 24 март до 23:56ч на 25 март

Днес е 4 безоблачен ден - Ден на дейните занимания и за вдишване на обмислен риск. Не бива да бъдете пасивни, да стоите и да чакате щастливият случай самичък да пристигна. Не би трябвало да изпадате в отчаяние, да се разстройвате и да бъдете тъжни. Не се поддавайте на страстите и гнева. Не изоставяйте работата си и не бягайте от отговорности. Избягвайте да пишете писма в този ден.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР