Мерките за ограничаване на разпространението на коронавируса в Германия няма

...
Мерките за ограничаване на разпространението на коронавируса в Германия няма
Коментари Харесай

Германия няма да облекчи карантинните мерки преди 20 април

Мерките за ограничение на разпространяването на ковид в Германия няма да бъдат анулирани преди 20 април, съобщи Хелге Браун, шеф на канцеларията на канцлерката Ангела Меркел, представен от ДПА.

Няма да има облекчение на ограниченията преди 20 април. Дотогава всички ограничавания ще бъдат в действие, акцентира Браун в оповестено през вчерашния ден изявление за в. " Тагешпигел ". Освен това по-възрастните ще би трябвало да се придържат към рестриктивните мерки за напредване и персонални контакти по-дълго от младите.

" Всички модели имат една обща линия: че възрастните хора и тези със слаба имунна система в нашето общество би трябвало да бъдат предпазени дейно против инфекцията, до момента в който не бъде подготвена имунизацията ", съобщи той, представен от Българска телеграфна агенция.

Канцлерката Ангела Меркел към този момент съобщи в четвъртък, че е прекомерно рано да се разисква по кое време ще бъдат анулирани ограниченията за обществена отдалеченост. Браун съобщи, че поддържа метод, сходен на приложения в Южна Корея, като употребява цифрово следене, с цел да предизвестява хората, в случай че влязат в контакт със инфектирани. Германия към този момент наложи същите ограничавания на контактите, както Южна Корея и има високи нива на тестване за вируса, означи ръководителят на канцлерската канцелария. /БТА
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР